Antena Căutare

Cine se ocupă de siguranța ta?

Cine se ocupă de siguranța ta? Transilvania Broker de Asigurare a lansat un site nou, complet orientat către tine și siguranța ta.

Cine se ocupă de siguranța ta? Galerie
Transilvania Broker de Asigurare a lansat un site nou

Transilvania Broker de Asigurare a lansat un site nou, complet orientat către tine și siguranța ta, principalul scop al acestuia fiind să te asiste în tot ceea ceea ce ține de acoperirea riscurilor tale, ale familiei și a bunurilor care doriți sa le protejați, prin diverse căi de comunicare și suport.

Site-ul este rezultatul unei munci asidue de colectare a părerilor și sugestiilor de la cei peste 1.000.000 de clienți asigurați și peste 1.800 de asistenți de asigurare ai companiei. Transilvania Broker a dorit să vină în întâmpinarea nevoilor clienților, colaboratorilor, partenerilor și investitorilor săi cu un site modern, ușor de accesat de pe orice dispozitiv, care să vă facă ușoară informarea, solicitarea unei oferte de asigurare, solicitarea de colaborare, evaluarea datelor financiare ale companiei și bineînțeles, să vă asigure suportul necesar.

Cine se ocupă de siguranța ta?

Siguranța ta pe noul site Transilvania Broker de Asigurare

Ce veți găsi nou pe acest site ?

În cei peste 10 ani de experiență pe piața din România, compania Transilvania Broker a fost mereu un inovator în lumea asigurărilor. Lansarea noului site aduce pe aceeași platformă toate facilitățile și informațiile de care clienții, colaboratorii și investitorii noștri au nevoie precum :

O navigare ușoară și rapidă a site-ului care să te ajute să găsești în cel mai scurt timp informațiile de care ai nevoie și care să fie accesibile de pe orice dispozitiv. De cum intri pe site, observi că aceasta experiență este optimizată pentru a te indruma către secțiunea site-ului pe care dorești să o accesezi.

O explicare concisă a asigurărilor, în care să observi cu ușurință riscurile acoperite și beneficiile tipului de asigurare dorit pentru a putea face alegerea corectă pentru tine și siguranța ta.

O posibilitate usoară de a solicita o ofertă de asigurare care se găsește pe pagina fiecărei asigurări sau care o poți selecta atât de pe pagina principala cât și direct din meniu. Totul e simplu și intuitiv pentru a nu mai pierde timp și a te orienta fix către ceea ce este important pentru tine.

Cine se ocupă de siguranța ta?

O comunicare directă cu echipa de suport Transilvania Broker, prin intermediul unui simplu buton aflat mereu pe site sau prin intermediul unor link-uri precum “Începe o discuție”. De câte ori nu se întâmplă să suni pe cineva și să nu îți răspundă când vrei să iei o decizie pe moment, sau când ai o problemă ? Compania a vrut să fie aproape de clienții, colaboratorii, partenerii și investitorii săi și a mers un pas mai departe față de suportul tradițional oferit.

O hartă interactivă care cuprinde o rețea impresionantă de asistenți în asigurare, acoperind aproape toată țara, ce o poți folosi pentru a găsi un asistent Transilvania Broker din zona în care locuiești pentru a-ți oferi consultanță de care ai nevoie în alegerea asigurării potrivite pentru tine.

O prezentare completă și serioasă a companiei care cuprinde atât materiale de prezentare, premiile companiei de-a lungul anilor cât și feedback-ul primit din partea colaboratorilor sau partenerilor săi. Uitându-vă peste aceasta veți putea observa cu siguranță că este un broker profesionist și într-o continuă creștere, un broker în care să îți poți încredința siguranța ta, a familiei și a bunurilor tale.

O transparență a datelor companiei, care cu siguranță va bucura orice investitor Transilvania Broker. Datele financiare sunt prezentate cat mai bine atat prin documente cât și prin grafice pe site-ul companiei. Fiind primul și singurul broker de asigurare listat pe Bursa de valori București și cu un randament excepțional al dividendelor oferite, Transilvania Broker își dorește ca investitorii săi să poată vedea cu ușurință datele necesare care îi ajută în luarea deciziilor legate de acțiunile cumpărate.

O contactare ușoară a departamentelor. Transilvania Broker este o companie bine structurată și organizată, lucrurile în cadrul acesteia desfășurându-se pe departamente. Astfel, pe pagina de contact veți găsi toate datele necesare pentru a contacta persoana și departamentul dorit.

Pentru a vă convinge de toate aceste beneficii precum și pentru a vă informa în legătură cu asigurările oferite, pentru a purta o discuție cu un reprezentant al companiei sau doar pentru a afla mai multe despre aceasta, vă invităm să vizitați noul site de asigurări al companiei Transilvania Broker.

Un număr de 85 de cetăţeni români aflaţi temporar în Arabia Saudită au fost repatriaţi... Avocatul Poporului: Autorităţile şi-au însuşit recomandările instituţiei în "cazul Sorina", iar monitorizarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x