Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine va fi noul conducător al clanului interlop Duduianu? Emi Pian nu a lăsat niciun testament în urmă

După moartea neașteptată a șefului Duduenilor, Florin Mototlea, zis Emi Pian, clanul a rămas fără conducător! Cum intelopul nu a lăsat niciun testament legal, apropiații au fost debusolați o perioadă fără un "rege" pe care să-l asculte. Cine va fi la șefia clanului

Cine va fi noul conducător al clanului interlop Duduianu? Emi Pian nu a lăsat niciun testament în urmă

Rolul de lider al clanului va fi preluat de Laurențiu, unul dintre frații lui Emi Pain, iar tatăl lor, Nicoale, va da ordine din închisoare.

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a un apropiat pentru Huff.

În plus, acesta a mai declarat că Emi Pian a dat milioane de euro cu camătă, iar această sumă trebuie neapărat recuperată.

S-a aflat! De ce nu a fost tatăl lui Emi Pian la înmormântarea fiului său. „Refuză să accepte!”

”Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele”, a conchis bărbatul.

Florin Mototolea zis Emi Pian fusese condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru şantaj dar şi pentru că dădea bani cu camătă jucătorilor de barbut.

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Fiul şi fratele spun că adevăratul criminal e liber: „Băiatul ăsta ne-a așteptat cu briceagul”

S-a constatat că Emi Pian ar fi ieșit din închisoare în ianuarie 2021, dacă nu ar fi făcut cerere de liberare condiţionată. Însă a fost considerat un “deţinut model”, după cum a afirmat Penitenciarul Rahova, pentru că a muncit la Protecția Animalelor şi a reușit să convingă instanţa din prima că merită să fie liber, potrivit Libertatea.

„O să fie executat” Adevăratul lider al clanului Duduianu a pregătit în detaliu răzbunarea. Totul se va întâmpla în următoarele zile: „Nu mai are mult de dus”

Dublă tragedie în familia Duduienilor

O altă tragedie a fulgerat familia Duduienilor! La scurt timp de la moartea conducătorului lor, Emi Pian, verișorul acestuia s-a stins din viață! La aflarea veștii că Florin Mototolea a fost ucis, Făgăraș Gladiatorul a făcut infarct.

Bărbatul ar fi avut probleme cardiace și în zilele caniculare stările de rău deveneau din ce în ce mai dese, iar vestea morții lui Emi Pian i-ar fi provocat un atac de inimă, potrvit surselor Cancan.ro.

Făgăraș Gladiatorul era un personaj respectat în comunitate, bărbatul avea o legătură strânsă cu verișorul Emi și cu restul familiei Duduianu.

Cine era Făgăraș Gladiatorul ------------> AICI

Recomandari