Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Răsturnare de situație: Ciprian, fratele lui Emi Pian, suspect! „Este ridicat, dus la audieri. Vedem probele”

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. În urma perchezițiilor la casa clanului Duduianu, fratele interlopului, Ciprian Pian, a fost ridicat de mascați și dus de urgență la audieri. Ce a declarat avocatul familiei.

Răsturnare de situație: Ciprian, fratele lui Emi Pian, suspect! „Este ridicat, dus la audieri. Vedem probele”

Percheziții de amploare au avut loc, miercuri dimineață, la casa clanului Duduianu. În urma acțiunii, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, au fost ridicați de oamenii legii, scrie DC News.

Avocatul familiei Duduianu a declarat presei că Ciprian Pian este suspect pentru tentativă de omor.

„Ciprian este ridicat, dus la audieri. Vedem și probele, vedem despre ce e vorba. Avem doar acest mandat de percheziție”, a spus aceasta.

Oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii.

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian a cerut să fie eliberat din închisoare

În paralel, presupusul ucigaş al lui Emi Pian le-a cerut ieri judecătorilor să iasă din închisoare. Bărbatul şi-ar fi dorit să rămână în arest la domiciliu, însă magistraţii i-au respins cererea. Avocatul lui a aplicat şi el legea tăcerii și nu a făcut declarații.

Emi Pian nu ar fi trebuit să ajungă într-un astfel de conflict. Cel puţin aceasta este concluzia judecătorilor care l-au eliberat condiţionat din închisoare anul trecut. În motivarea deciziei, magistraţii au notat că interlopul condamnat pentru cămătărie şi şantaj a avut un comportament exemplar şi are toate şanselse să se reabiliteze

Recomandari