Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Clanul Duduianu, la pământ! Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian

Clanul Duduianu a primit o nouă lovitură grea, la scurt timp după moartea fostului lor lider, Emi Pian (Florin Mototolea).

Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian (Florin Mototolea)

Cei doi fraţi ai interlopului Emi Pian şi prietenul lor rămân în spatele gratiilor. Sunt cei care l-au bătut şi tăiat pe rivalul din clanul Rinu, bărbatul care l-au ucis pe liderul clanului Duduianu.

Lovitură după lovitură pentru clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian

Între timp apar și detalii incendiare despre întâlnirea dintre șeful Poliției, Liviu Vasilescu, și membrii clanului Duduianu, cu puțin timp înainte de înmormântarea lui Emi Pian (Florin Mototolea).

Întâlnirea a cauzat un adevărat cutremur în Poliție și ar putea aduce schimbări fără precedent. S-au aflat detalii incredibile despre adevăratul motiv al întâlnirii secrete dintre Poliție și memebrii clanului Duduianu.

citește și: George Pian, plan secret să-l distrugă pe Jador! Ce plănuiește clanul Duduianu: „Vor să-l facă praf”

Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, fostul lider al clanului Duduianu, sunt cercetați pentru faptul că ar fi încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe din clanul Rinu, cel acuzat că l-ar fi ucis pe Florin Mototolea.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

citește și: Ministerul de Interne a cheltuit o avere pentru funeraliile lui Emi Pian! Cât a costat totul

Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut.

După moartea lui Emi Pian s-a aflat faptul că Ciprian Pian, unul dintre frații celui ucis, va prelua conducerea clanului Duduianu.

citește și: Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

Totuși, acesta fiind în arest și cercetat pentru tentativă de omor, rămâne de văzut în ce măsură acesta va rămâne lider în continuare.

Ce alte detalii surprinzătoare au mai ieșit la iveală despre întâlnirea secretă dintre Poliție și membrii clanului Duduianu? Află totul urmrăidn clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3.

Clanul Duduianu, la pământ! Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian

Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian (Florin Mototolea)

Recomandari