Antena Căutare

Secretul clanului Duduianu a fost descoperit! Ce au ascuns interlopii într-un oraș din Marea Britanie

Ies la iveală detalii neașteptate despre clanul Duduianu, la scurt timp după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea).

Secretul clanului Duduianu a fost descoperit! Ce au ascuns interlopii într-un oraș din Marea Britanie Galerie
Doi membri ai clanului Duduianu sunt dați în urmărire

Pentru cei care nu știu, Florin și Ștefan Duduianu au fost de curând dați în urmărire generală, la scurt timp după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea).

Clanul Duduianu are un plan secret de evadare

Surprinzător este faptul că, de curând, s-a aflat faptul că rudele celor doi sunt în căutarea unor locuințe într-o localitate din regiunea de nord a Marii Britanii, numită Doncaster. Se pare că familiile acestora plănuiesc să plece cât mai repede posibil din România și chiar au subliniat faptul că sunt dispuse să plătească oricât pentru case din acest oraș.

Potrivit unor informații prezentate în presă, Florin și Ștefan Duduianu se ascund, cel mai probabil, exact în orașul în care familiile acestora caută cu mare interes să găsească locuințe.

citește și: Florin Salam, amenințat cu moartea de clanul Duduianu: „Îi scot limba și o tai, îi tai tendoanele”

Pentru cei care nu știu, Florin și Ștefan Duduianu au acum mandate de arestare emise pe numele lor de către Judecătorii Sectorului 1 din București. Cei doi bărbați sunt acuzați de tâlhărie și șantaj. În prezent, autoritățile au făcut demersurile legale pentru solicitarea unor mandate europene de arestare.

Secretul clanului Duduianu a fost descoperit! Ce au ascuns interlopii într-un oraș din Marea Britanie

Doi membri ai clanului Duduianu sunt dați în urmărire

Doi membri ai clanului Duduianu sunt dați în urmărire

Pe 21 iulie, peste 100 de polițiști au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie și șantaj.

Surse apropiate anchetei spun că indivizii din clanul Duduianu sunt bănuiți că au amenințat cu violențe cântăreți de manele, care ar fi reclamat pagube de aproape 100.000 de euro. Printre cântăreții de manele afectați de acest scandal se numără și Florin Salam, informează cei de la Spynews.

citește și: George Pian, plan secret să-l distrugă pe Jador! Ce plănuiește clanul Duduianu: „Vor să-l facă praf”

De mai bine de treizeci de ani, clanul Duduianu face „legea străzii” în București. Membrii acestei grupări sunt cunoscuți pentru violența cu care își atacă victimele, iar printre cei care au avut de suferit a fost și cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam.

În luna iunie, Florin Salam și un alt coleg de breaslă, Nicolae Guță, au reclamat la Poliție faptul că au fost tâlhăriți de clanul Duduianu.

Din comunicatul oferit de oamenii legii cu privire la acest subiect a reieșit faptul că mai mulți maneliști au fost puși să cânte gratis la diferitele evenimente ale membrilor clanului Duduianu. Supărat, Florin Salam a reclamat la Poliție faptul că interlopii l-ar fi păgubit cu peste 100.000 de euro.

Alertă la Cluj! Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din spital. Unde a fost găsit de mascați, câteva ore mai ... Scoate măști din gunoi, le spală și le refolosește! Imagini șocante, filmate lângă un supermarket: „Ce are?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x