Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Răsturnare de situație, în cazul lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, decizie uluitoare! Ce promisiune a făcut, în privința răzbunării. „Așa facem!”

Clanul Duduienilor a spus că nu se va răzbuna pe rivalii care l-au ucis pe Emi Pian. Rudele acestuia cer oamenilor legii să facă dreptate.

Răsturnare de situație, în cazul lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, decizie uluitoare! Ce promisiune a făcut, în privința răzbunării. „Așa facem!”

Familia pare să se fi răzgândit și în privința răzbunării iar steagul alb este fluturat și de avocatul familiei.

„Nu ne răzbunăm, noi lăsăm poliția să își facă datoria. Sunt organe de Poliție și după lege, așa facem”, a declarat familia, potrivit antena3.ro.

„Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei, al numitului Mototolea Florin, nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război”.

Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”​

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis după un joc ilegal de barbut din cartierul Giulești. A doua persoană rănită în altercație este chiar principalul suspect al crimei, un tânăr din clanul Rinu, în vârstă de 27 de ani, care este internat la Spitalul Elias.

Casa lui Emi Pian, transformată în loc de pelerinaj. Reguli pentru cei care vor să meargă la priveghi

După cele 200 de amenzi date de polițiști pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie, rudele lui Emi Pian au impus reguli stricte la priveghi.

„Ies, vin 10, ies 20, uite așa nu stă nimeni, stau 10 minute, îl văd...”, a declarat o rudă a lui Emi Pian.

Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

„S-a impus organizatorului evenimentului să pună la dispoziție celor care vor participa măști și dezinfectant, asta fiind o condiție pentru a putea avea acces înăuntru, în contextul prevenirii răspândirii acestui coronavirus”, spune și Laurențiu Ciobanu, comandant direcția de Jandarmi București.

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la cimitirul Tudor Vladimirescu din București.

Recomandari