Antena Căutare

Clipe de panică în subteran, după ce un metrou plin cu pasageri s-a defectat în mers! Conducta care asigură frânarea s-a rupt în mijlocul tunelului

Incident în subteran care ridică din nou problema siguranţei la metroul bucureştean. Un tren a rămas blocat între staţii după ce conducta de aer care asigură frânarea s-a rupt în mers. În tunel, prin întuneric, mecanicul a căutat cu lanterna defecţiunea şi a improvizat o soluţie temporară. O tânără a făcut atac de panică şi a leşinat. În cădere, s-a lovit la cap.

Mecanicul de metrou a asigurat uşile, pentru ca pasagerii să nu iasă în tunel. Apoi, a luat-o la pas cu lanterna să vadă ce s-a întâmplat. A găsit destul de repede defecţiunea şi s-a întors în cabină pentru a calma călătorii. Din vocea lui ne dăm seama că în timp ce vorbeşte cu oamenii, încearcă să găsească o soluţie pentru a pune trenul în mişcare.

Între timp, la suprafaţă în staţiile Tineretului şi Eroii Revoluţiei au fost trimise mai multe maşini de pompieri şi ambulanţe. Pasagerii au fost debarcaţi însă în siguranţă, Doar tânăra care s-a lovit la cap a a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conducerea Metrorex nu comentat incidentul de seara trecută.

Lovitură grea! Ce se întâmplă cu căldura furnizată românilor! Gabriela Firea a făcut anunțul... Votul prin corespondenţă ar putea fi uşor falsificat! Ce spun alegătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x