Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cluj: 14 percheziţii în Dej, Gherla şi Cluj - Napoca, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie

Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, 14 percheziţii în Dej, Gherla şi Cluj – Napoca, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, fiind vizate nouă persoane. Mai mulţi suspecţi şi martori sunt audiaţi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi la sediul Brigăzii dc Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca.

”Vă informăm că pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej se instrumentează o cauză cu privire la săvârşirea infracţiunilor de proxenetism prev. de art.213 al.l şi 4 Cod penal şi cămătărie prev. de art.351 al.l Cod penal, privind nouă persoane”, a transmis, joi dimineaţă, Parchetulde pe lângă Judecătoria Dej.

În cauză s-au făcut, joi dimineaţă, 14 percheziţii domiciliare în localităţile Dej, Gherla şi Cluj - Napoca.

”În prezent se audiază persoane atât la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej cât şi la sediul Brigăzii dc Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca. În cursul zilei de astăzi se va analiza dacă este necesară luarea de măsuri preventive faţă de unele dintre persoanele cercetare”, au mai transmis procurorii.

Dosarul este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej, în colaborare cu Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Percheziţiile domiciliare s-au efectuat cu sprijinul Brigăzii de Jandarmi Mobile Cluj - Napoca.

Sursa : news.ro

Recomandari