Căutare Live

CNAIR vrea să achiziţioneze servicii de pază în valoare de peste 12 milioane euro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 57,73 milioane lei (12,14 milioane euro), prin care vrea să cumpere servicii de pază pentru segmente din autostrăzile A2 (Autostrada Soarelui) şi A4 (centura municipiului Constanţa), potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de pază prin patrulare, iar contractul este împărţit în două loturi.

Primul lot este sectorul Lehliu –Cernavoda (km 64 – km 160), iar al doilea lot este sectorul Cernavodă-Constanţa (km 161 – km 212) şi autostrada A4 sectorul Ovidiu-Agigea (km 0 – km 21).

Nivelul minim al cifrei de afaceri anuale a ofertantului pe ultimii 3 ani trebuie să fie cel puţin egal cu 3,955 milioane lei pentru lot 1 şi 3,275 milioane lei pentru lot 2.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 noiembrie.

Sursa : news.ro

Un primar din judeţul Iaşi cere ca plăţile pentru persoanele cu handicap să fie transferate de la administraţia locală l... Dezvăluire bombă despre ancheta Caracal. Un copil de 11 ani, ultima persoană care a văzut-o în viață pe Alexandra Măceșa...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri