Antena Căutare

CNAS, anunț important pentru români! Ce se va întâmpla cu cardurile de sănătate

CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) a făcut un nou anunț în ce privește cardurile de sănătate: acestea vor fi schimbate.

CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) a făcut un nou anunț în ce privește cardurile de sănătate: acestea vor fi schimbate.

Cu toate că unii români nici măcar nu şi-au ridicat vechile carduri de sănătate, iar alţii nu le-au validat - anul acesta vor primi altele. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va tipări carduri noi, deoarece unele documente vor expira.

"Românii deţin peste 14 milioane de carduri de sănătate, dintre care aproape două milioane nu au fost încă activate de titulari''- potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Primele carduri emise îşi pierd anul acesta valabilitatea, aşa încât vor fi înlocuite cu altele noi.

Asiguraţii vor intraîn posesia noilor carduri prin intermediul Poştei Române. Dacă acestea nu vor sosi în timp util, pacienții vor putea utiliza vechile carduri.

sursa: stiripesurse.ro

E oficial! Decizie a Guvernului, după ce a declarat ziua de luni, 30 aprilie, liberă pentru bugetari și elevi... Gest șocant făcut de o educatoare. Ce a putut să facă pe fața unui copilaș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x