Antena Căutare

Cod galben de vreme rea pentru 22 de judete: Viscolul a pus deja stapanire pe Pasul Tihuta

Iarna isi reintra in drepturi. Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea pentru 22 de judete si Capitala care intra in vigoare la ora 18:00. De maine dimineata, va fi cod galben in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei. Viscolul a pus deja stapanire pe Pasul Tihuta.

Iarna si-a intrat in drepturi dupa lasarea intunericului si, in scurt timp, pasul Tihuta s-a albit. Drumarii n-au stat nicio clipa in timpul noptii, dar vantul puternic le-a zadarnicit eforturile. In urma utilajelor viscolul a adus zapada inapoi pe sosea.

Si politistii au iesit pe soselele maturate de viscol. Au controlat anvelopele masinilor si le-au dat sfaturi soferilor.

Ninsorile se vor muta astazi in jumatatea de sud a tarii. La ora 18:00 intra in vigoare un cod galben de ninsori valabil pentru 22 de judete si Bucuresti, iar de maine dimineata viscolul va matura jumatatea de est a tarii.

Observator Special: Romania, campioana investitiilor inutile: parc langa cimitir, sala de sport izolata de sat si labora... Un nou caz de malpraxis: Un bebelus a murit in pantecele mamei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x