Antena Căutare

Cod portocaliu de caniculă în şapte judeţe din sud şi în Bucureşti! Temperaturi de 40 de grade la umbră!

Atenţie, ne aşteaptă 40 de grade la umbră şi 50 la soare, iar asfaltul s-ar putea incinge la 60 de grade Celsius. Va fi cod portocaliu de caniculă în 7 judeţe din sud şi în Bucureşti.

Atenţie, ne aşteaptă 40 de grade la umbră şi 50 la soare, iar asfaltul s-ar putea incinge la 60 de grade Celsius. Va fi cod portocaliu de caniculă în șapte judeţe din sud şi în Bucureşti.

Orice persoană, dar mai ales copiii şi bătrânii, trebuie să se ferească de soare, astăzi la prânz. Şi de alimente cumpărate din vitrine expuse căldurii.

Va fi cod portocaliu de caniculă în şapte judeţe şi în Bucureşti. Alte 17 judeţe din sudul şi estul ţării rămân sub codul galben ce s-a instalat deja de duminică dimineaţă.

Seceta extremă din Dobrogea, Oltenia, Muntenia şi Moldova va face ca noaptea de luni spre marţi să fie tropicală. Abia de marţi, vremea se mai răcoreşte, odată cu ploile.

Ploile vor scădea şi temperatura, aşa încât maxima se va opri miercuri la 29 de grade Celsius.

Salarii mai mari de la 1 august. Peste 160.000 de angajaţi din sistemul sanitar vor primi lefuri majorate... Incendiu la biserica ”Sfinţii Îngeri” din Buzău, monument istoric. Totul ar fi fost plănuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x