Antena Căutare

COD ROȘU de INUNDAȚII: 60 de gospodării, acoperite de ape, alte CINCI localități, în PERICOL!

În urma ploilor torențiale din ultimele ore, autoritățile au emis un COD ROȘU de inundații pe râul Motru, ce este valabil astăzi, în intervalul orar 11.00-18.00.

În urma ploilor torențiale din ultimele ore, autoritățile au emis un COD ROȘU de inundații pe râul Motru, ce este valabil astăzi, în intervalul orar 11.00-18.00.

Peste 60 de gospodării din mai multe localități din Mehedinți au fost inundate în această dimineață, iar circulaţia rutieră este restrictionaţă pe DN 67, în acelaşi judeţ, după ce apa a ajuns pe carosabil. În același timp, a fost afectat şi traficul feroviar între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia.

Conform autorităţilor locale, în localitatea Gvardeniţa situația este gravă, deoarece râul Desnăţui a ieşit din matcă şi a inundat 50 de gospodării. La faţa locului intervin cu motopompe 15 pompieri.

De asemenea, în urma ploilor torenţiale, alte 15 gospodării au fost inundate în localităţile Podu Grosu, Piatra Albă, Prunişor, Severineşti şi Petra.

Judeţele Mehedinţi, Gorj şi Caraş-Severin se află, duminică, între orele 01.00 şi 11.00, sub avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii, iar alte 19 judeţe au fost atenţionate cu cod galben, valabil de sâmbătă seară până luni dimineaţă.
Sursa: Antena 3

Zi FANTASTICĂ pentru Raci! Vor avea de făcut alegeri importante pentru cariera lor! Horoscopul zilei, cu Andreea Joița!... Durere fără margini în FORMULA 1: A murit fostul inginer de la Ferrari, un apropiat al lui Schumacher!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x