Căutare Live

Colectiv: Destinul crunt al lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity! „S-a mutat și nu mai vrea să se întoarcă”

Au trecut aproximativ cinci ani de la tragedia din Club Colectiv. Recent s-au aflat detalii cutremurătoare despre Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity.

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity după incendiul de la Colectiv

În data de 30 octombrie 2015, la club Colectiv a izbucnit un cumplit incendiu în urma căruia au murit 65 de tineri, unul dintre ei alegând chir să își pună capăt zilelor.

COȘMARUL TRĂIT DE ANDREI GĂLUȚ DUPĂ INCENDIUL DE LA COLECTIV

Membrii formației au murit, mai puțin solistul Andrei Găluț. Acesta a suferit arsuri extrem de grave și și-a pierdut nu doar logodnica, ci și numeroși prieteni.

CITEȘTE ȘI: Colectiv: Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a pensionat la doar 29 de ani! Ce daune cere

Andrei Găluț, solistul de la Goodbye to Gravity și unicul supraviețuitor al trupei după incendiul din Colectiv, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre coșmarul prin care a trecut, imediat după tragedie.

Colectiv: Destinul crunt al lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity! „S-a mutat și nu mai vrea să se întoarcă”

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity după incendiul de la Colectiv

Colectiv: Destinul crunt al lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity

Conform celor povestite de Andrei colegilor de la Impact.ro, a fost transferat imediat de la Spitalul Elias din Capitală la clinica Beverwijk din Olanda, unde medicii s-au luptat să îl readucă la viață.

CITEȘTE ȘI: Colectiv, dezvăluire bombă din dosar! Cine sunt adevărații vinovați, de fapt: „Au făcut totul cu bună știință”

În acești ani, Andrei a fost transferat la mai multe clinici din Europa, iar acum se află în Statele Unite ale Americii. În tot acest timp a suferit aproape 30 de operații de reconstrucție a țesuturilor.

„A suferit, în total, peste 30 de intervenții chirurgicale. Cele mai multe la față, care a trebuit reconstruită. Mama lui Andrei s-a mutat în SUA cu el, tatăl a rămas aici și muncește. Acești oameni și-au cheltuit toți banii pentru a-și salva copilul. Andrei este relativ bine, a fost consiliat psihologic. Însă, suferă și acum enorm după iubita lui, care a murit în incediul de la Colectiv. Nu vrea să se mai întoarcă în România, nici nu a mai ținut legătura cu vreun cunoscut, s-a închis în el”, au mărturisit surse din apropierea tânărului, pentru Impact.ro.

Şomajul tehnic va continua după 1 iunie. Cine poate primi în continuare indemnizația... NEREGULI grave la comercianții de jucării! ANPC a dat AMENZI de peste un milion de lei...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri