Antena Căutare

Colectiv - UN AN. Prețul supraviețurii. Alex are un trup ca o hartă a durerii: ”Nu știu dacă mă consider norocos!”

El este Alex Olteanu. La 27 de ani, cineva i-a furat 1.440 de ore, dar şi viaţa aşa cum şi-o visa. După 24 de zile de comă s-a uitat în oglindă şi nu l-a recunoscut pe tânărul care se uită la el

El este Alex Olteanu. La 27 de ani, cineva i-a furat 1.440 de ore, dar şi viaţa aşa cum şi-o visa. După 24 de zile de comă s-a uitat în oglindă şi nu l-a recunoscut pe tânărul care se uită la el. El se ţinea minte manager în clubul Colectiv şi ultimul lucru de care e conştient este că încerca să oprească show-ul.

„Nu ştiu dacă aş putea să mă consider norocos de faptul că am scăpat. Pentru că. ce a urmat după accident e greu de explicat. Şi în multe momente chiar îmi doream să mor. Numai să se oprească durerea şi chinul şi felul în care arătam”, spune Alex.

Un trup ca o hartă a durerii. Aripi crescute direct din carne. 24 de zile de comă, 14 operaţii şi multe altele ce vor urma. Este, de fix un an, viaţa lui Alex.

Colectiv- UN AN. Marșul tăcerii. La un an de la tragedie, românii simt că nu s-a schimbat nimic... Colectiv, un an. Mărturisiri din Iad: ”Mi-am văzut pielea de pe mâini cum se topea şi am leşinat!”...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x