Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Detaliul ce l-a dat de gol pe Gheorghe Dincă! Comportamentul monstrului din Caracal, explicat de specialiști

Specialiştii în psihiatrie au analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă, cel care a îngrozit o ţară întreagă şi i-au conturat profilul psihologic.

Specialiştii în psihiatrie au analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă, cel care a îngrozit o ţară întreagă şi i-au conturat profilul psihologic.

Orgoliul şi egoismul îl caracterizează, spun experţii. O analiză grafologică dezvăluie faptul că bărbatul este un individ versatil, şi capabil să se adapteze situaţiilor în care se găseşte.

Aşa se explica şi toanele zilnice ale individului. În timpul anchetei, uneori s-a arătat dispus să colaboreze cu anchetatorii , alteori a izbucnit în plâns ori a făcut adevărate crize de nervi.

Un grafolog cu ani de experienţă în Ministerul de Interne a analizat scrisul şi semnătura lui Gheorghe Dincă de pe documentele oficiale obţinute de Observator.

„Individul este versatil, se schimba in functie de situatie, este orgolios si egosit. Are o lipsa clara a afectelor”, a concluzionat grafologul Mihai-Constantin Dianu.

Comportamentul lui Dincă îi face chiar şi pe apărătorii lui să creadă că a dus o viaţă dublă.

„N-aș putea să zic nici că-i lup singuratic, nici că a săvârșit infracțiuni cu alte persoane. Trag concluzia că a dus două vieți paralele, una de familie, alta infracțională”, a declarat primul avocat al lui Gheorghe Dincă.

În arest, Gheorghe Dincă nu o duce rău. Surse din anchetă spun că are chiar şi televizor în celulă şi este la curent cu tot ce se dezbate în presă despre faptele sale.

Recomandari