Căutare Live

Concursul de Tinere Talente ”Allegria” îi caută pe cei mai talentați copii

Sute de copii și tineri români din țară și de peste hotare se pregătesc pentru Concursul Național de Tinere Talente ”Allegria”. Sunt tineri, creativi și ambițioși, iar cu ajutorul talentului, sunt gata să impresioneze orice juriu!

Concursul de Tinere Talente ”Allegria” îi caută pe cei mai talentați copii

Vorbim despre copiii și tinerii români talentați, care se pregătesc pentru prima rundă a Concursului de Tinere Talente "Allegria", organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Anul acesta concursul va avea loc în varianta online, iar spiritul de competiție a cuprins deja concurenții.

Concursul de Tinere Talente ”Allegria” îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate.

Etapa specială a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” este organizată EXCLUSIV ONLINE, în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020.

A fugit din carantină, ca să-și abuzeze copilul! Bărbatul a dat buzna în casa fostei soții și l-a atacat pe băiețelul de... Raed Arafat, informații de ultim moment despre noile măsuri de relaxare. De ce nu se deschid restaurantele, nici după 15...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x