Antena Căutare

Închisoare de până la 21 de ani pentru românii și italienii care fac asta, în plină pandemie de coronavirus! „Ordinul e clar!”

Românii din Italia și cetățenii italieni care au simptome de coronavirus riscă să fie condamnați la 21 de ani de închisoare, la fel ca acuzații de omor, dacă nu respectă carantina și provoacă decesul cuiva.

Închisoare de până la 21 de ani pentru românii și italienii care fac asta, în plină  pandemie de coronavirus! „Ordinul e clar!”
Închisoare de până la 21 de ani pentru românii și italienii care fac asta, în plină pandemie de coronavirus! | profimediaimages.ro

Suspecților de coronavirus li s-a ordonat să se autoizoleze și au fost amenințați cu o amendă de 206 euro, dacă încalcă ordinul.

Însă, aceștia riscă o pedeapsă mult mai severă, în cazul în care contaminează pe cineva care ajunge să moară din cauza coronavirusului – până la 21 de ani de închisoare. Pot fi anchetați și pentru vătămare, dacă persoanele pe care le infectează supraviețuiesc.

Italia a intrat în carantină și a închis toate spațiile comerciale, în afara farmaciilor și magazinelor alimentare, timp de două săptămâni.

„Vor fi închise toate magazinele, cu excepţia celor cu bunuri necesare, precum farmaciile şi cele alimentare. Este permisă în continuare livrarea la domiciliu. Producţia industrială va continua, dar cu măsuri de siguranţă. Va fi garantat transportul public", a anunţat premierul Giuseppe Conte miercuri seară.

„Coronavirusul ucide? Și ce?”. Un român din Italia a ieșit din casă, sătul de carantină. Când au aflat motivul, polițiștii au rămas mască!

Italia a devenit cea mai afectată țară de coronavirus, în afară de China. Bilanțul a trecut de 800 de morți în această țară, iar numărul de cazuri de Covid-19 a trecut de 12.400.

În România, Grupul de Comunicare Strategică a confirmat joi al 48-lea caz de coronavirus, o tânără de 20 de ani, contact indirect al fostului ofiţer MAI, în vîrstă de 60 de ani, internat la Spitalul „Dimitrie Gerota” şi diagosticat ulterior.

Telefoanele mobile, sursă de contaminare! Cum dezinfectăm corect telefonul, pentru a ne proteja de virusul Covid-19... CSM amână concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, până după data de 4 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x