Antena Căutare

Conflict cu focuri de arma pe o strada din Fetesti: Doi arestati

Doi barbati au fost arestati dupa ce au tras cu un pistol mitraliera si o carabina pe strada, in Fetesti. Cei doi au primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, prin decizia magistratilor Judecatoriei Fetesti, sub acuzatiile de uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cei doi au tras cu un pistol mitraliera si o carabina, din strada, in casa si masina unei persoane cu care au avut un conflict.



In urma incidentului nu au fost inregistrate victime, ci doar degradari ale casei si autoturismului, a precizat sursa citata.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Fetesti au propus instantei, luni, arestarea preventiva a celor doi barbati, pentru uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Magistratii Judecatoriei Fetesti au admis cererea procurorilor si au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pe numele inculpatilor.

Armele si munitia au fost ridicate de politisti, iar cercetarile continua pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele.

Jurnalul!


Foto: Intact Images

Moartea Madalinei Manole: Furnizorul Furadanului, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare... VIDEO! Bataie de zile mari intre tigani in Buzau la un concert de manele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x