Antena Căutare

Conserve cu excremente de urs, vândute la raft. Ce preț are o bucată și la ce sunt folosite

În mediul online s-a discutat intens, în ultimele zile, despre un produs vândut pe rafturile magazinelor. Este vorba despre conservele cu excremente de urs, care sunt comercializate în mai multe supermarketuri din România.

În mediul online s-a discutat intens, în ultimele zile, despre un produs vândut pe rafturile magazinelor. Este vorba despre conservele cu excremente de urs, care sunt comercializate în mai multe supermarketuri din România.

Profimediaimages.ro

În mediul online s-a discutat intens, în ultimele zile, despre un produs vândut pe rafturile magazinelor. Este vorba despre conservele cu excremente de urs, care sunt comercializate în mai multe supermarketuri din România și poartă numele de ”Urme de urs”.

”Urme de urs. Produs surpriză, excrement de urs ambalat. 100% natural, excrement de urs. Nu este pentru consum uman. A se păstra la max. până la 10 grade Celsius.”, scrie pe eticheta de pe conserva controversată.

Citește și: Au fost cozi uriașe în fața unui magazin Kaufland din Capitală. Care a fost motivul pentru care oamenii s-au îmbulzit

Ba mai mult, deși e specificat că nu este vorba despre un produs alimentar, există menționată și o dată de expirare. Mai exact, produsul nu mai este în regulă la 22 ore de la deschiderea lui.

La ce se folosesc conservele cu excremente de urs

Pe rafturile magazinelor din două orașe din România a apărut un produs care a ridicat semne de întrebare oamenilor. Este vorba despre conservele cu excremente de urs, care nu au un preț de neglijat: 40 de lei. Pe eticheta lor este menționat faptul că acestea nu conțin gluten, conservanți și sunt vegane.

Mai bizar este faptul că deși se specifică faptul că nu este un produs alimentar, sunt menționate aceste lucruri. ”Urme de urs”, căci așa se numește conserva, sunt produse de o firma care susține că sunt autentic-secuiești.

Citește și: Un celebru lanț de supermarketuri retrage din magazine două sortimente de iaurt care ar putea fi contaminate cu plastic

Aparent, excrementele de urs sunt doar un suvenir, fără a avea o utilitate. După ce oamenii au fost șocați de conservele pe care le-au găsit pe rafturi, șeful OPC spune că nu poate să le scoată de la comercializare.

”Se vinde la noi în judeţ, am găsit la Târgu Secuiesc, într-un bar care are franciza celor de la Lixid Project, cei care fac berea Csíki Sör şi chipsurile cu aceeaşi denumire. Am înţeles că e un fel de suvenir, nu au putut să ne dea o explicaţie. Se dă şi un termen de valabilitate, care e aiurea, nu înţeleg la ce să dai termen de valabilitate dacă nu este produs alimentar.

Traducerea nu este completă, se afirmă acolo că este produs secuiesc, produs în Székelyföld şi că se poate lucra cu el, se poate lua în mână şi mula ca o plastilină, aşa mi s-a explicat. Te-ai putea juca cu el, într-un fel, dar nu ştiu dacă e în regulă, ce se întâmplă dacă un copil se joacă cu el şi îl bagă în gură?”, a precizat șeful OPC, conform Spynews.

Citește și: ANPC vrea ca toate restaurantele să treacă lista cu ingrediente în meniu. Ce spun organizațiile patronale despre noua schimbare

Felicitări de 1 Decembrie, Ziua Națională cu ”La mulți ani, România/români” de trimis prin SMS, Whatsapp și Facebook azi... Loteria Română nu organizează trageri Loto de 1 decembrie 2022. Duminică, 4 decembrie, reportul este uriaș...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x