Antena Căutare

Băiețel de un an, abandonat de tată într-o parcare din Constanța, după ce s-a certat cu mama acestuia. Copilul plângea în cărucior și a fost găsit de paznic

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii constănţeni, după ce şi-a abandonat copilul, în vârstă de un an şi jumătate, într-un cărucior, în parcarea unui magazin de bricolaj, după ce s-a certat cu mama copilului. Acesta a fost găsit de agentul de pază al magazinului respectiv, care a anunţat poliţia.

Băiețel de un an, abandonat de tată într-o parcare din Constanța, după ce s-a certat cu mama acestuia. Copilul plângea în cărucior și a fost găsit de paznic Galerie
Copil abandonat într-o parcare, la Constanța | Foto ilustrativă

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi de către un bărbat, agent de pază la o societate comercială, cu privire la faptul că ar fi găsit un copil cu vârsta de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcarea unui magazin de bricolaj.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o, în municipiul Constanţa, pe mama copilului respectiv, o femeie de 23 de ani.

“Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 14 iulie, în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani, s-a deplasat cu acesta pe aleea de acces a societăţii comerciale unde, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului, a luat decizia de a-l abandona în zona indicată”, se arată în comunicat.

Copilul în vârstă de un an şi jumătate a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale, a precizat sursa citată. El a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

Alertă! Trei cetăţeni români aflaţi în Grecia, confirmaţi cu noul coronavirus. Grecii ar putea interzice accesul românil... De ce mulți tineri părăsesc timpuriu școala și foarte mulți renunță la facultate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x