Antena Căutare

Și-a pierdut soția bolnavă de cancer și a fost abandonat de cei cinci copii. Constantin Mujea, mărturisiri sfâșietoare: ”N-am făcut copii ca să sufăr!”

Constantin Mujea, un bărbat care tocmai și-a pierdut soția bolnavă de cancer, a venit la ”Acces Direct” pentru a cere unuia dintre cei cinci copii să-i elibereze apartamentul.

Abandonat la orfelinat de la o vârstă foarte fragedă, Constantin Mujea, un bărbat de 62 de ani, a mărturisit că n-a avut o viață ușoară, iar acum, ajuns la bătrânețe, el a mai primit o lovitură. Niciunul dintre cei cinci copii nu păstrează legătura cu el.

"Eu mi-am dat aproape viaţa pentru copiii mei. Am muncit în ţară, sunt de profesie zugrav. Am fost meseriaş. Tatăl meu m-a dat la casa de copii, a greşit, eu nu l-am judecat. A avut un dar de băutură, eu nu l-am făcut beţiv. Nici prin gând nu mi-a trecut să ridic un deget la tatăl meu", a povestit Constantin Mujea în cadrul emisiunii Acces Direct.

El și-a acuzat unii dintre băieți că l-au bătut și a dezvăluit că a sunat și la 112 pentru a-i reclama.

"Fata are un copil de 16 ani. A venit acum cu fostul soţ la mine. Fata mea s-a despărţit de 3 ani şi eu nu am ştiut. Acum am aflat. L-am găsit pe Facebook pe acest soţ al ei şi l-am rugat să vină pe la mine şi a venit cu nepotul meu la mine", a povestit invitatul în timpul emisiunii.

Bărbatul nu-şi mai doreşte să se împace cu copiii săi, deoarece nu poate trece peste ideea că a fost bătut de aceştia. Singura lui dorinţă este ca băiatul care locuieşte în apartamentul său să-l elibereze. Deşi nu au vrut să intervină telefonic, copiii lui Constantin Mujea au susţinut că nu s-au atins niciodată de el.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluire de ultimă oră: ”Luiza Melencu a fost răpită din casă... Loto 6/49 azi. Rezultate 9 ianuarie 2020. Numerele câștigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x