Antena Căutare

Copiii zăpezii vin pe lume cum pot, mamele îi nasc pe unde apucă! Imagini exclusive cu o naștere la domiciliu!

Dupa ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil a venit pe lume într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

commons.wikimedia.org

După ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil s-a născut într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

Așadar, în mijlocul urgiei albe... se întâmplă şi minuni. Nu departe, dintr-o casă îngropată în nămeţi s-au auzit scâncete de bebeluş.

Într-un sat din Călăraşi, închis între ziduri de zăpadă, o tânără a intrat în durerile facerii. Ore întregi a aşteptat o ambulanţă, care n-a reuşit să ajungă la ea.

Disperat, soţul femeii a ieşit cu tractorul pe ultiţele troienite ale satului. A adus acasă trei asistente medicale, care au devenit moașe.

Copilul este sănătos, la fel ca și cel născut în tren de o femeie în vârstă de 33 de ani din Bârlad.

Miercuri dimineaţă, într-o gară din apropierea municipiului Vaslui, şeful de tren, o femeie, a devenit moașă de ocazie! Ea a fost cea care i-a tăiat cordonul ombilical copilului. Iar acum "nașa" (la figurat) vrea să devină nașă... la propriu! Vrea să îl boteze!

Brăila, COD ROŞU de foame! Viscolul a lăsat în urmă poveşti uluitoare... Dr. Cătălin Pivniceru, mărturii emoţionante la Sinteza Zilei: "Nu m-am gândit la moarte!"...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x