Antena Căutare

Copiii zăpezii vin pe lume cum pot, mamele îi nasc pe unde apucă! Imagini exclusive cu o naștere la domiciliu!

Dupa ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil a venit pe lume într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

Copiii zăpezii vin pe lume cum pot, mamele îi nasc pe unde apucă! Imagini exclusive cu o naștere la domiciliu! Galerie
| commons.wikimedia.org

După ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil s-a născut într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

Așadar, în mijlocul urgiei albe... se întâmplă şi minuni. Nu departe, dintr-o casă îngropată în nămeţi s-au auzit scâncete de bebeluş.

Într-un sat din Călăraşi, închis între ziduri de zăpadă, o tânără a intrat în durerile facerii. Ore întregi a aşteptat o ambulanţă, care n-a reuşit să ajungă la ea.

Disperat, soţul femeii a ieşit cu tractorul pe ultiţele troienite ale satului. A adus acasă trei asistente medicale, care au devenit moașe.

Copilul este sănătos, la fel ca și cel născut în tren de o femeie în vârstă de 33 de ani din Bârlad.

Miercuri dimineaţă, într-o gară din apropierea municipiului Vaslui, şeful de tren, o femeie, a devenit moașă de ocazie! Ea a fost cea care i-a tăiat cordonul ombilical copilului. Iar acum "nașa" (la figurat) vrea să devină nașă... la propriu! Vrea să îl boteze!

Brăila, COD ROŞU de foame! Viscolul a lăsat în urmă poveşti uluitoare... Dr. Cătălin Pivniceru, mărturii emoţionante la Sinteza Zilei: "Nu m-am gândit la moarte!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x