Antena Căutare

Copil de cinci ani STRIVIT de dulap la grădiniță. Minorul se pregătea să plece acasă...

Incident grav la o grădiniţă din Constanţa! Un copil de cinci ani a ajuns la spital după ce un dulap a căzut peste el. S-a întâmplat în holul instituţiei de învăţământ, chiar sub ochii mamei copilului. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au deschis o anchetă pentru a stabili cine poartă vina pentru accidentarea copilului.

Incidentul a avut loc la sfârşitul programului. În holul îngust, copilul de cinci ani se pregătea să plece acasă. Pe hol mai erau mama lui, dar şi alţi copilaşi şi părinţii lor.

Într-o fracţiune de secundă mobila s-a desprins de perete şi a căzut parţial peste micuţ. Copilul a avut noroc pentru că dulapul s-a sprijinit în peretele opus. Alertate, educatoarele au sunat la 112, iar o ambulanţă a venit la faţa locului şi a preluat băiatul.

Din primele constatări incidentul s-a produs pentru că dulapul nu era asigurat. Acum inspectorii de la protecţia consumatorului au început verificările la grădiniţă, mai ales că de mai bine de doi ani unităţile de învăţământ au fost atenţionate să asigure mobilierul cu care intră în contact copiii.

Părinţii copilului accidentat nu au depus încă plângere penală, dar poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de accidentarea băiatului.

Administratorul judiciar al ELCEN: Sistemul de termoficare al Capitalei funcţionează nelegal. Termoenergetica a refuzat ... „Cuminţenia Pământului” - Ministerul Culturii a mai restituit 1,5 milioane de lei din donaţii. Avocatul proprietarelor: ...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x