Antena Căutare

Copil de cinci ani STRIVIT de dulap la grădiniță. Minorul se pregătea să plece acasă...

Incident grav la o grădiniţă din Constanţa! Un copil de cinci ani a ajuns la spital după ce un dulap a căzut peste el. S-a întâmplat în holul instituţiei de învăţământ, chiar sub ochii mamei copilului. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au deschis o anchetă pentru a stabili cine poartă vina pentru accidentarea copilului.

Incidentul a avut loc la sfârşitul programului. În holul îngust, copilul de cinci ani se pregătea să plece acasă. Pe hol mai erau mama lui, dar şi alţi copilaşi şi părinţii lor.

Într-o fracţiune de secundă mobila s-a desprins de perete şi a căzut parţial peste micuţ. Copilul a avut noroc pentru că dulapul s-a sprijinit în peretele opus. Alertate, educatoarele au sunat la 112, iar o ambulanţă a venit la faţa locului şi a preluat băiatul.

Din primele constatări incidentul s-a produs pentru că dulapul nu era asigurat. Acum inspectorii de la protecţia consumatorului au început verificările la grădiniţă, mai ales că de mai bine de doi ani unităţile de învăţământ au fost atenţionate să asigure mobilierul cu care intră în contact copiii.

Părinţii copilului accidentat nu au depus încă plângere penală, dar poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de accidentarea băiatului.

Administratorul judiciar al ELCEN: Sistemul de termoficare al Capitalei funcţionează nelegal. Termoenergetica a refuzat ... „Cuminţenia Pământului” - Ministerul Culturii a mai restituit 1,5 milioane de lei din donaţii. Avocatul proprietarelor: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x