Antena Căutare

Copil de doi ani, lovit de tren la Sinaia! Paramedicii nu au mai putut face nimic

Accident cumplit petrecut duminică dimineață, în Halta Sinaia! Un copil de doi ani şi şase luni a fost lovit mortal, duminică, de o locomotivă, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, Duţă George.

Accident cumplit petrecut duminică dimineață, în Halta Sinaia! Un copil de doi ani şi şase luni a fost lovit mortal, duminică, de o locomotivă, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, Duţă George.

Incidentul a fost anunţat la 112. Conform datelor oferite de SAJ Prahova, părinţii copilului locuiesc lângă Gara Sinaia, copilul ar fi ieşit din curte şi a traversat calea ferată, moment în care a fost lovit de locomotivă.

Poliţia a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Copil de doi ani, lovit de tren la Sinaia! Paramedicii nu au mai putut face nimic

''Din primele verificări a rezultat că minorul ar fi fost lăsat fără supraveghere, acesta ieşind din curte pe calea ferată, locuia într-o casă din apropiere. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului'', precizează IPJ Prahova.

Sursa: Agerpres

O familie cu nouă copii trăiește într-o singură cameră, în Suceava! Mănâncă mămăligă din capace (VIDEO)... Urmărire ca-n filme! Polițiștii au tras 12 focuri de armă ca să oprească un șofer din Alexandria!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x