Antena Căutare

Video! Copil necăjit din Botoșani, lovit în cap cu pumnii și picioarele de doi adolescenți: "- Îţi mai dau, mă? Mai vrei?"

Un  copil necăjit, dintr-o comună din județul Botoșani, a fost bătut fără milă de doi adolescenți. Momentul în care aceștia îl lovesc în cap, cu pumnii și picioarele, până îl lasă fără suflare în zăpadă, a fost filmat, iar clipul a ajuns pe internet și a stârnit revoltă în mediul online. 

Un copil necăjit, dintr-o comună din județul Botoșani, a fost bătut fără milă de doi adolescenți. Momentul în care aceștia îl lovesc în cap, cu pumnii și picioarele, până îl lasă fără suflare în zăpadă, a fost filmat, iar clipul a ajuns pe internet și a stârnit revoltă în mediul online.

Potrivit presei locale, duminică seară, un copil care provine din mediul rural a fost bătut violent de doi tineri. S-a întâmplat în satul Crasnaleuca, din comuna Coţuşca.

Timp de un minut, atât cât dureaza filmarea, se poate observa cum copilul este lovit violent, îndeosebi în zona capului. Băiatul îi imploră pe cei doi să se oprească, iar pe video se aude și un scurt dialog între victimă și agresori. "Îţi mai dau? Mai Vrei?" "Nu!!! Lasă-mă!"

Copilul reușește totuși să scape din mâinile celor doi. Din informațiile obținute de botoșăneanul.ro, acesta provine dintr-o familie necăjită a comunei.

"Priviti cum il bate pe acest copil doi nenorociti din localitatea Crasnaleuca Jud Botoşani. Orice ar fi facut nu trebuia sa faca asa ceva . Acel copil e in spital acum ..Share sa se faca draptate!!! Eu am sponsor web: www.malatyaescort.net primit videoclipul, nu am fost de fata", este unul dintre mesajele publicate pe Facebook, alături de clipul cu pricina, care a fost intens distribuit pe rețelele de socializare.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Escrocheria „vouchere cadou” face ravagii în România! Ce trebuie să faci dacă primești un astfel de mesaj... Cutremur în județul Buzău marți dimineață! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x