Antena Căutare

Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene greu de privit, în Pitești

O fată a fost bătutuă, scuipată și amenințată, de o altă minoră, în Pitești. Martor al scenei cumplite, un băiat, a filmat totul, în loc să o ajute. Vă avertizăm, imaginile au un puternic impact emoțional.

Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene greu de privit, în Pitești Galerie
Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene greu de privit, în Pitești

În filmare se vede cum agresoarea o loveşte pe fată peste faţă, o scuipă şi îi adresează injurii. La un moment dat, îi cere să stea şi în genunchi, o mai scuipă o dată şi pleacă.

În tot acest timp, pe margine se vede un băiat care asistă la scenă fără să intervină. În urma scandalului, poliţia a deschis o anchetă.

„Imaginile au apărut în spațiul public în cursul serii de ieri, astfel încât verificările sunt încă în desfășurare. Ca urmare a apariției de aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și de amenințare. Se desfășoară verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Din primele verificări, vorbim despre o agresoare cu vârsta de 14 ani. Cele două clipuri ilustrează două agresoare diferite și aceeași victimă. Noi recomandăm minorilor și adulților ca, în situația în care asistă la un astfel de comportament, să nu contribuie printr-o atitudine pasivă.

De altfel, există o limită care poate fi depășită cu ușurință, astfel că cei care asistă pot deveni cu ușurință complici și instigatori sau chiar co-autori la astfel de fapte și pot răspunde penal”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, la Antena 3.

Întreaga scenă, în materialul video de mai jos:

Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus, în România! 1.232 de noi îmbolnăviri! Număr record de decese! Câți pacien... Cum arată mâncarea primită de bolnavii COVID-19. Un comisar OPC, revoltat: Bugetul zilnic este de 10 lei: „Efortul medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x