Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la munca
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Copilul, grav bolnav, era vizitat zilnic de mama sa. Când s-a aflat ce făcea femeia, a fost dată pe mâna autorităților

L-a îndopat până l-a omorât. Nu i-a păsat de sănătatea propriului copil și nici de sfaturile pe care le tot primea de la medici. O mamă și-a forțat, ani la rând, băiatul să consume cantități uriașe de mâncare. Obez, cu probele cardiace, la doar 13 ani, a ajuns în stare gravă a spital. Femeia nu s-a oprit nici atunci! 

L-a îndopat până l-a omorât. Nu i-a păsat de sănătatea propriului copil și nici de sfaturile pe care le tot primea de la medici. O mamă și-a forțat, ani la rând, băiatul să consume cantități uriașe de mâncare. Obez, cu probele cardiace, la doar 13 ani, a ajuns în stare gravă a spital. Femeia nu s-a oprit nici atunci!

La doar 13 ani, un copil a murit din cauza obezității. Starea în care ajunsese băiatul era rezultatul direct al anilor întregi de abuz emoțional și fizic la care fusese supus de propria mamă.

Femeia, care în fața medicilor și asistenților sociali spunea despre fiul ei că este leneș, asemănându-l cu o gogoașă, avea grijă ca băiatul să consume cel puțin 2.000 de calorii până la masa de prânz. Acest copil nu știut ce gust are altă mâncare în afară de cea de la restaurante de tip fast-food.

Cazul șocant s-a petrecut în Manchester, Marea Britanie. Copilul, în vârstă de 13 ani, al cărui nume nu a fost dat publicității, era descris de colegii de școală și de profesori ca fiind „un puști plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze”.

Văzând că avea tendințe de îngrășare, profesorii de educație fizică au încercat să îl ajute, recomandându-i mamei sale câteva programe speciale pentru cei ce suferă de obezitate. Degeaba. Femeia nici nu voia să audă să își supună copilul unui regim sănătos, în ciuda faptului că greutatea lui devenea un pericol din ce în ce mai mare pentru sănătatea micuțului.

Îngrijorați, reprezentanții școlii au apelat la ajutorul asistenților sociali. Nici aceștia nu au avut succes în fața încăpățânării bolnave a acestei femei.

Inevitabil, băiatul a ajuns la spital. Medicilor nu le-a venit să creadă că un copil de doar 13 ani avea cardiomiopatie, hipertensiune și dădea semne clare de obezitate morbidă.

Din cauza greutății sale, a condiției fizice precare și a stării de sănătate ce se agrava pe zi ce trecea, minorul nu a putut beneficia de un transplant de inimă. Pe toată perioada internării sale, în loc să conștientizeze că și-a dus propriul copil pe marginea prăpastiei, mama lui găsea metode ingenioase de a-i aduce fast-food, fără ca personalul medical să observe.

După moartea băiatului, medicii, asistenții sociali, profesorii, toi cei care au privit, neputincioși, cum copilul se îndrepta spre un final tragic, le-au spus autorităților că s-au simțit „paralizați” în fața obsesiei mamei acestuia.

Femeia a fost acuzată de abuz și maltratarea minorului.