Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cordunenii intervin în războiul clanurilor? Ce mesaj neobișnuit au transmis după moartea lui Emi Pian!

Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopă și cu toții se așteaptă acum la o răzbunare cruntă asupra clanului Rinu. În acest context, clanul Cordunenilor a transmis un mesaj neobișnuit.

Cordunenii intervin în războiul clanurilor! Ce mesaj neobișnuit au transmis dupa moartea lui Emi Pian!

evz.ro

În plină criză între interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, spre uimirea tuturor.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost ucis cu sânge rece, iar principalul suspect este un tânăr membru al clanului Rinu. Frații lui Emi Pian au spus că lucrurile nu vor rămâne așa și au jurat că-și vor răzbuna fratele. ”Unu nu va rămâne în viață”, a spus Elvis, fratele interlopului ucis, scrie playtech.ro

Adrian Corduneanu a transmis un mesaj pacifist, fără să se refere direct la uciderea lui Emi Pian, dar a lăsat să se înțeleagă că nu e momentul unui război între clanuri.

Ce legătură exista între Ina de la "Mireasa" și clanul Duduienilor al cărui lider era Emi Pian!

„Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace!”, a spus Corduneanu, conform sursei precizate.

Părinții lui Napy Ciprian au fost scoși din țară, de teama unei răzbunări

Părinții celui care se presupune că i-a luat viața lui Emi Pian au fost scoși din țară, imediat după incident, iar casa unuia dintre lideri a luat foc la doar câteva ore după atac. Mai mult, chiar cel care se presupune că ar fi lovit cu cuțitul, a fost la un pas să-și piardă viața. Fratele victimei l-a atacat cu toporul, provocându-i răni foarte grave la spate, conform sursei precizate.

Maşina cu sicriul lui Emi Pian, escortată de jandarmi! Imagini cu cortegiul funerar! Unde va avea loc slujba de înmormântare a interlopului! |VIDEO

Emi Pian a fost înmormântat duminica, dupa ce și-a pierdut viața înjunghiat.

Recomandari