Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile: "Au vrut şi le-a plăcut"

Noi mărturii şi probe aruncă în aer ancheta abuzurilor fizice şi sexuale de la cea mai cunoscută şcoală privată de dans din Constanţa. Prima reacţie a instructorului acuzat că îşi bătea elevele şi le constrângea să întreţină relaţii sexuale cu el este revoltătoare: "Şi-au dorit sau le-a plăcut", a declarat Gigi Marian Osoloș.

Între timp, noi victime descriu calvarul prin care treceau ca să ajungă să facă performanţă. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

Citește și:

Abuzuri fizice și sexuale la o școală de dans din Constanța. Gigi, instructorul de dans, obliga fetele să fac amor cu el: "Ascundeam vânătăile"

"Eu sunt o fire colerică, m-aţi înţeles, că de asta am ajuns aici, nu a scăpat unul de o palmă din partea mea. Fiecare are o slăbăciune în viaţa lui. Şi mie dacă mi-au plăcut femeile, care e problema? Este inevitabil că, în timp, unele dintre ele şi-au dorit sau le-a plăcut. Este matematică!", a spus coregraful acuzat de violență fizică și agresiune sexuală.

Este prima reacţie a coregrafului acuzat de fostele eleve că a transformat şcoala de dans pe care a fondat-o într-un centru al abuzurilor. Gigi Marian Osoloş avea rolul de mentor pentru fetele care voiau să ajungă mari dansatoare. Când ajungeau în trupa de performanţă, fiecare dintre ele trecea printr-un aşa zis "ritual de iniţiere", povestesc tinerele, care îl acuză pe instructor că le-a constrâns să întreţină relaţii sexuale cu el.

Dosarul lui Gigi Marian Osoloș, deschis încă din 2017

În dosarul trimis în judecată de DIICOT, apar infracţiuni precum trafic de persoane şi pornografie infantilă. De altfel, dansatoarele spun că Gigi Marian Osoloş le ducea în Italia, sub paravanul unor spectacole care ascundeau de fapt altceva.

Dosarul deschis încă din 2017 a fost trimis în judecată, dar încă nu s-a stabilit un termen. Sunt zeci de oameni care s-au constituit parte vătămată în proces, mai spun fostele eleve ale şcolii de dans

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro