Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

"Omul Domnului" a fost reținut! Fostul episcop al Hușilor este cercetat după ce a violat un minor de la seminar

Fostul ierarh este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, după ce în anul 2017 în spaţiul public au apărut unele înregistrări în care se vede cum acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor, care la momentul respectiv ar fi fost elev al seminarului teologic 'Ioan Gură de Aur' din Huşi.

"Omul Domnului" a fost reținut! Fostul episcop al Hușilor este cercetat după ce a violat un minor de la seminar

Corneliu Bârlădeanul, fostul episcop al Huşilor, pe numele de mirean Corneliu Onilă, a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, au precizat, pentru Agepres, reprezentanţi ai instituţiei.

Coronavirus în România, 21 mai 2020 Live Update. Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi ajungând la 1.156

Dosarul în care fostul ierarh a fost reţinut a fost iniţial clasat de procurori din lipsă de probe şi redeschis ulterior, în august 2019, în urma unei ordonanţe a procurorului general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Fostul episcop al Huşilor s-a retras din funcţie în luna august a anului 2017.

„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină


Un scandal a izbucnit în iunie 2017 la Episcopia Huşilor, când Corneliu Bârlădeanul, pe atunci episcop al Huşilor, a reclamat la DNA că este şantajat de trei preoţi care i-au cerut bani sau funcţii pentru a nu face publică o înregistrare în care prelatul ar apărea în timp ce întreţinea relaţii homosexuale cu o persoană despre care se crede că era un elev de la Seminarul Teologic Huşi, actualmente preot într-o parohie din judeţul Vaslui.

Mihaela, fruntașă-n satul ei, a devenit un influencer pentru tineri în vremurile de #statacasăUlterior, cei trei preoţi au fost condamnaţi la închisoare cu executare.


Recomandari