Antena Căutare

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

O previziune sumbră a fost făcută de specialiștii din domeniul sănătății. O boală nouă ar urma să apară, după ce numărul cazurilor de coronavirus ar crește din nou, începând din toamnă. Raed Arafat a făcut un avertisment pentru români.

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”
Previziune sumbră de la doctori! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!” | profimediaimages.ro

Specialiștii cred că noul coronavirus ar urma să devină mai slab pe timpul verii, din cauza temperaturilor mai ridicate. Totuși, acesta ar muri, în ciuda căldurii. Astfel, ar fi posibil să apară o nouă boală, după ce, din toamnă, COVID-19 va recăpăta putere.

„De murit nu va muri coronavirusul, vara. E posibil să se piardă din puterea transmiterii, dar încă nu știm până nu vedem acest lucru ...Sunt mai mulți colegi care au opinia că în timpul verii e posibil să avem o scădere, dar la toamnă concomitent cu gripă o să înceapă să crească”, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Raed Arafat: Vaccinarea antigripală în România, mai importantă decât înainte de pandemia de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a mai spus că vaccinarea antigripală în România este mai importantă acum decât înainte de pandemia de coronavirus.

„Cred că acum este mult mai importantă vaccinarea antigripală decât înainte. Măcar te protejezi împotriva uneia dintre cele două rele, care vor fi gripă și covid. Măcar împotriva gripei ai mijloc de protecție și trebuie să îl aplici. Eu mă vaccinez în fiecare an. Spun insistent la toată lumea să se vaccineze”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Secretarul de stat a explicat că este posibil ca cele două virusuri – coronavirusul și virusul gripal – să se suprapună. Astfel, ar urma să apară o nouă boală: COVID-flu (COVID și gripă).

„Într-o videoconferință, un coleg din Statele Unite ale Americii vorbea despre sezonul COVID-flu, adică COVID și gripă. A spus că vom avea boala COVID-flu. Vor fi bolnavi și cu una, și cu alta. Din această cauză, vaccinarea gripei sezoniere devine foarte importantă, mai ales la persoanele vulnerabile”, a spus Raed Arafat.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor din cauza COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coornavirus din țară, aici!

Avocatul Poporului solicită includerea bolii COVID-19 în grupa bolilor infectocontagioase din categoria A, astfel încât ... Arafat, despre amenzi: Lipsa unor unelte care să descurajeze pe cei care nu vor să respecte regulile devine o problemă m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x