Antena Căutare

Cum se va circula după data de 15 mai! Ludovic Orban, declarație de ultimă oră!

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, miercuri, cum se va circula, după data de 15 mai, în interiorul localităților, precizând că încă nu a fost stabilit și cadrul de reglementare pentru deplasările în afara acestora.

Cum se va circula după data de 15 mai! Ludovic Orban, declarație de ultimă oră!
Cum se va circula după data de 15 mai! Ludovic Orban, declarație de ultimă oră!

„În interiorul localității va fi libertate deplină de circulație. Încă nu am finalizat cadrul de reglementare aferent deplasărilor în afara localității.

Am stabilit că vor fi permise deplasările și în afara localității, dar pentru o categorie de motive pe care le consideram întemeiate. Când le vom decide le vom comunica", a spus prim-ministrul.

Alertă de la Organizația Mondială a Sănătății! Se schimbă date esențiale despre coronavirus! Când ar fi ajuns pentru prima dată COVID-19 în România

Autoritățile iau în calcul ca, după data de 15 mai, când se va instaura starea de alertă, să nu mai fie nevoie de declaraţia pe proprie răspundere decât în zonele carantinate, afirma în urmă cu două zile ministrul de Interne, Marcel Vela. El avertiza, însă, că pentru acest lucru, infectările cu noul coronavirus trebuie să se afle pe un trend descendent, potrivit digi24.ro.

În privința menținerii sau nu a amenzilor, decizia se va lua în funcție de evoluția epidemiologică, spunea ministrul de Interne.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coronavirus în țară, aici!

Directorul MNŢR: Nu sunt bani pentru tuneluri dezinfectante şi termoscanere. Dacă ministerele Culturii şi Finanţelor nu ... Pompier de la ISU Ialomiţa, confirmat cu coronavirus, 30 de colegi cu care a intrat în contact fiind izolaţi la domicili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x