Antena Căutare

Primul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19! Cine era bărbatul și de ce se afla în țară

Primul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19, a fost anunțat, joi, de Grupul de Comunicare Strategică.

Primul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19! Cine era bărbatul și de ce se afla în țară
Pirmul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19! Cine era bărbatul și de ce se afla în țară | profimediaimages.ro

Este vorba despre un cetățean bulgar, șofer de tir, în vârstă de 62 de ani, fără comorbidități cunoscute.

Pe data de 25 aprilie, fiind în tranzit pe teritoriul județului Arad, s-a simțit rău și a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. A prezentat dispnee de decubit și fatigabilitate.

Tot pe data de 25 aprilie a fost confirmat cu coronavirus. Pe 6 mai a decedat, fiind pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Arad.

Când va reveni România la normal! Marcel Vela a dezvăluit calculele! „Există acest plan, presupunând că statisticile legate de coronavirus vor rămâne favorabile”

Primul străin care a murit din cauza noului coronavirus în România a fost depistat cu acidoza respiratorie compensată metabolic, hiperpotasemie, sdr. de hepatocitoliza, insuficiență renală acută, bronhopneumonie cu stafilococ, soc septic cu punct de plecare pulmonar.

Până în acest moment, bilanțul total al deceselor legate de COVID-19 a ajuns la 868.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor din cauza COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coornavirus din țară, aici!

INS: În anul 2019, 115.800 de persoane inactive doreau să lucreze, dar fie nu căutau de lucru, fie nu erau disponibile s... Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x