Antena Căutare

„Gata, şefu', gata, şefu'! Mă duc acasă, gata!”. Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă. „Marş! Să nu te mai găsesc!” VIDEO

Un polițist din București a fost filmat în timp ce a trântit la pământ și a lovit cu picioarele un tânăr prins la băut, în stradă, lângă Piaţa Unirii, în plină restricţie, în contextul pandemiei de coronavirus. 

„Gata, şefu', gata, şefu'! Mă duc acasă, gata!”. Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă. „Marş! Să nu te mai găsesc!” VIDEO Galerie
Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă

Conflicte între poliţişti şi oamenii care nu respectă regulile de izolare au apărut, de altfel, în toată ţara. Oamenii se ceartă cu agenţii şi nu se sfiesc să facă live pe Facebook cu tot scandalul.

Căzut la pământ, tânărul a început să se vaite. Nervos, poliţistul îl loveşte cu piciorul.

„- Gata, şefu', gata, şefu'! Gata, şefu'! Gata, gata, gata, gata!

- Ridică-te şi dă-i drumul în casă!

- Da. Mă duc acasă, gata!”, a fost dialogul dintre polițist și tânăr,

Martorii spun că, înainte să-l trântească pe tânăr la pământ, poliţistul l-ar fi lovit cu o rangă.

„- Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!

- Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!

- Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Marş! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!”, a continuat dialogul între cei doi.

Scena s-a petrecut în jurul orelor 21.30, peste drum de Biblioteca Naţională. Tânărul a fost găsit de agenţi la băut, în faţa unui chioşc, alături de prietenii săi. Întrebat de ce nu respectă autoizolarea, acesta a arătat o adeverinţă conform căreia se întoarce de la muncă. Nu avea însă buletinul asupra lui.

Citește și: „Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Cea mai tânără victimă din Europa avea doar 16 ANI! Foto

În Teleorman, însă, rolurile se schimbă.

„- Pentru ce să-mi dai amendă? Poţi să-mi dai un avertisment, pentru ce să-mi dai amendă?

- Ţi-am explicat pentru ce să-ţi dau amendă. Omule, nu ai voie să ieşi afară!”, a fost un schimb d replici între un bărbat care nu respecta izolarea și un polițist.

Bărbatul, nu numai că nu înţelege că trebuie să stea în casă, dar îi provoacă pe poliţişti şi transmite totul live pe Facebook.

Citește și: Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

„Pentru ce să-mi dai amendă? Pentru că duc o căruţă de nisip ca să iau mâncare la copii?Dumneata, pentru ce v-au dat legile astea? Să vă daţi în spectacole, să daţi amenzi la lume? Bosule, stai, bă, aşa, de ce pleci? De ce pleci, bă?

Poliţia Română din Alexandria, fraţilor! Ne dă amenzi. a scos-o pe asta cu coronavirus. Coronavirus ca să poată să ne dea amenzi! Să ne prindă pe stradă să ne dea amenzi! Da-ţi share, mă!”, a mai fost o reacție.

Citește și: Mamă din Suceava, cu un bebeluș care ar avea COVID-19, disperată! „Toți fug de noi! Copilul meu moare aici pe pat! E vânăt tot! Plânge încontinuu!” VIDEO

Scandal şi live pe Facebook a fost şi în Calafat. L-a provocat o familie, abia întoarsă din străinătate, care nu vrea să stea în izolare. „L-aţi sancţionat de câte ori l-aţi prins!”, a fost un reproș la adresa polițiștilor. Bărbatul despre care este vorba a fost amendat de două ori, iar poliţiştii au venit să-l ridice şi să-l ducă întru centru de carantină.

O femeie de 36 de ani, suspectă de coronavirus, a murit sub ochii soțului, după ce medicii i-au refuzat internarea: ”Nu ... SUA, cel mai mare focar global de COVID-19! A depășit China! Trump. „De fapt, este un tribut. Oamenii trebuie să își rei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x