Antena Căutare

Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al lui Marcel Vela: „Alimentele nu se vor raţionaliza”

În contextul instituirii stării de urgență, începând de luni, Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a liniștit populația, anunțând că alimentele nu se vor raţionaliza

Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al lui Marcel Vela: „Alimentele nu se vor raţionaliza”
Imaginea este din Statele Unite. Chiar dacă la noi s-a tăbărât pe supermarketuri, starea de urgență nu va raționaliza alimentele!!!

”Nu este adevarat că alimentele vor fi raționalizate, nu este adevărat că țara va fi blocată și mai ales este falsă ideea potrivit căreia, declararea stării de urgență ar putea să genereze abuzuri ale autorităților”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook. Acesta a adăugat că „starea de urgență are menirea de a ajuta populația, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieți în cele din urmă”.

Şeful de cabinet al ministrului Marcel Vela a mai precizat că „ştirile false și interpretările rău intenționate nu fac decât să îngreuneze situația, să ne îndepărteze, pe noi toți, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării și stoparea răspândirii noului coronavirus”.

Starea de urgență! Ce înseamnă, ce măsuri se iau? Ultima oară minerii au instaurat-o, în 1999, când veneau cu bâtele spre București!

„Are coronavirus, se târăște, cade, urlă, murdărește tot. Eu trebuie să o spăl. Am 74 de ani și am și eu COVID-19! Nu ma... Cum arată duminica la Biserică în România, în stare de urgență! Pandemia de coronavirus a schimbat regulile! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x