Antena Căutare

Coronavirus: Un șofer de TIR s-a întors bolnav din Italia! Medicii sunt în alertă

Este din nou stare de alertă pentru medicii din Timișoara după ce un tânăr șofer român de TIR s-a întors din Italia, preznetând semne de coronavirus!

Coronavirus: Un șofer de TIR s-a întors bolnav din Italia! Medicii sunt în alertă Galerie
Un bărbat din Timișoara este suspect de coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, medicul Virgil Musta, a declarat că este vorba despre un tânăr care, în ultima perioadă, a lucrat ca șofer de TIR și s-a întors din cursă din Italia.

"Este un bărbat, șofer pe TIR, care a avut cursă în Italia. S-a întors și ieri a prezentat tuse, motiv pentru care s-a prezentat ca să fie evaluat. Este afebril. I s-au recoltat analize de gripă și de corona, la gripă este negativ, așteptăm rezultatele pentru coronavirus. Rămâne la Boli Infecțioase până primim rezultatele.

Coronavirus: Un șofer de TIR s-a întors bolnav din Italia! Medicii sunt în alertă

Un bărbat din Timișoara este suspect de coronavirus

Un bărbat din Timișoara este suspect de coronavirus

În momentul în care rezultatul este negativ va merge la izolare la domiciliu, dacă este pozitiv atunci va rămâne pe secția specifică pentru pacienții bolnavi de coronavirus", a declarat medicul Virgil Musta pentru Mediafax.

Până în prezent, trei persoane au fost confirmate cu coronavirus în România, arată cei de la Antena 3.

Bistrița: Mulțimea s-a dezlănțuit furioasă! Zonele de carantină pentru coronavirus, păzite de jandarmi! „Le dau foc și m... Aproape îl ajung pe Einstein! Patru eleve din Galați, mai deștepte decât 98% din populația lumii! Ce detaliu i-a uimit p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x