Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Dragonului

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

Nu-s previziunile lui Nostradamus, vedeniile Babei Vanga ori rânduri dintr-o carte scrisă de o ”maestră” în astrologie. În 2007, patru specialiști de la Universitatea din Hong Kong au redactat un studiu în care vorbeau despre ”o bombă cu ceas”: o epidemie ce urma să plece de la sindromul respirator acut grav (SARS), datorată consumului de animale exotice din Sudul Chinei

Specialiștii au prevăzut...apariția coronavirusului încă de acum 13 ani!

Da, știm: în ultima lună mintea v-a fost invadată de previziunile lui Nostradamus legate de coronavirus, de prezicerile Babei Vanga sau de capturile ”extrase” dintr-o carte scrisă de o cetățeancă din Statele Unite, maestră în ale astrologiei, toate vorbind despre pandemia ce a cuprins întreaga Omenire. Surprinsă în totalitate de rapiditatea extinderii acesui virus. Cu excepția a patru specialiști!

În 2007, Vicent C.C. Cheng, Susana K.P. Lau, Patrick C.Y. Woo și Kwok Yung Yuen, de la Departamentul de Microbiologie și de la Centrul de Investigare al Infecțiilor de la Universitatea din Hong Kong, au realizat un studiu în care au vorbit, concret, despre posibila apariției a unui virus mortal, ce urma să ”treacă” de la animale la oameni!

260 de ani de epidemii în România. Ne-au ucis trei domnitori, unul ctitor al faimoasei Mănăstiri Văcărești!

În articolul intitulat ”Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus as an Agent of Emerging and Reemerging Infections”, cei patru specialiști analizează în detaliu sindromul respirator acut grav, SARS, apărut în 2003, care a lovit 30 de țări de pe toate cele cinci continente, cu 8.096 infectați și cu 774 victime mortale. ”Prezența în număr mare a unor virusuri similare SARS-CoV-ului în liliecii mici cu potcoavă, alăturată culturii de a mânca mamifere exotice în Sudul Chinei, este o adevărată bombă cu ceas. Nu putem, așadar, ignora, posibila reapariție a SARS-ullui la animale și transmiterea lui la om, de aceea este necesar să fim pregătiți tot timpul”. Se merge mai în detaliu. ”Așa cum se știe, cunoaștem capacitatea coronavirusului de a se recombina din punct de vedere genetic, fapt pentru care nu trebuie să ignorăm nimic”.

Cei patru specialiști au analizat 4.000 de articole (!!!) pentru a ajunge la această concluzie. ”Există o mare cantitate și varietate de mamifere sălbatice ținute în cuști, în condiții precare de igienă, fapt ce favorizează saltul noului virus de la animale la oameni. Capacitatea sa de a se transmite de la om la om, ignoranța celor din spitale în fața propagării infecției, precum și transporturile aeriene intrenaționale vor duce la răspândirea acestui agent”, scrie, negru pe alb, în 2007. ”China s-a dezvoltat și se va dezvolta în continuare. Creșterea economică în acea parte de țară va duce la cererea mare de proteine, unele dintre acestea găsindu-se în animale exotice precum gineta. Dacă ținem seama că epidemia SARS a început după ce virusul a trecut de la ginetă la om, trebuie să fim extrem de precauți!”

Pare greu de crezut, dar totul a fost prevăzut acum...13 ani. ”Liliecii mici cu potcoavă sunt rezervorul natural pentru virusuri similare celor de tip SARS-CoV, iar gineta este gazda amplificatoare perfectă, de aici obligativitatea ca aceste animale să fie lăsate să trăiască în sălbăticie, nu în cuști prin piețe!” În studiul publicat în ”Clinical Microbiology Reviews”, cei patru spun clar că ”un coronavirus cu 90 la sută similitudini genetice cu SARS-CoV a fost desoperit la liliacul mic cu potcoavă în mai multe regiuni, în special în Hong Kong și în China Continentală”. Se trage și un semnal de alarmă: ”Toate piețele în care se vând animale sălbatice vii reprezintă sursa și centrul de amplificare pentru infecțiile viitoare”.

Conform studiilor din zilele noastre, se crede că pandemia Covid-19 a pornit la drum din piețele din Wuhan, acolo unde s-au vândut atât lilieci, cât și ginete ori pangolini!

Fanatik.ro

Mihaela Apostolides, executată în Italia

Observator Antena 1

Femeie din Vâlcea care și-a bătut mama de 84 de ani, cercetată de polițiști

Observator Antena 1

„Am omorât o femeie! Veniți să mă luați!” Mihaela, o româncă de 44 de ani, a fost...

Spynews.ro

O adolescentă de doar 15 ani a murit, în timp ce făcea amor cu iubitul în mașină! Băiatul...

Spynews.ro

Gabriela Firea redeschide Arena Naţională! "Este un spațiu suficient de mare astfel încât...

AntenaSport

A doua bombă biologică din cauza Covid-19. Câți oameni au decedat în urma unui meci din Liga...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

TOP ȘAPTE cele mai scumpe rochii de mireasă pe care le-au purtat vedetele

Zu TV

CINCI artiști care i-au mințit pe toți în legătură cu vârsta lor

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

Horoscop luni, 25 mai 2020. Ce zodie are parte de noroc la începutul săptămânii

Playtech.ro

Scenele i-au îngrozit pe vecini. Ce s-a întâmplat în casa Clejanilor

Playtech.ro

Gigi Becali detonează BOMBA! Atacant croat pentru FCSB în lupta pentru titlu: ”Am acceptul...

Telekomsport.ro

Adevărul despre Iohannis. S-a aflat cine este Krista, sora președintelui

Capital.ro

EXCLUSIV: Iubita lui Speak a dat lovitura, după participarea la Asia Express! Câți bani a...

Impact

Femeie în scaun cu rotile bătută în plină stradă în Cluj. Imagini cu puternic impact...

Antena3.ro

Alertă de gradul 0! Inspectorii ANPC au găsit insecte în mâncarea livrată către clienți!...

Voxbiz.ro

Cum arata site-ul autovit.ro acum 15 ani si ce marci de masini se aflau in topurile anunturilor...

Cars.ro

Justiție în Germania: Primul proces în care un sezonier român se judecă pentru drepturi cu...

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro