Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

Nu-s previziunile lui Nostradamus, vedeniile Babei Vanga ori rânduri dintr-o carte scrisă de o ”maestră” în astrologie. În 2007, patru specialiști de la Universitatea din Hong Kong au redactat un studiu în care vorbeau despre ”o bombă cu ceas”: o epidemie ce urma să plece de la sindromul respirator acut grav (SARS), datorată consumului de animale exotice din Sudul Chinei

Specialiștii au prevăzut...apariția coronavirusului încă de acum 13 ani!

Da, știm: în ultima lună mintea v-a fost invadată de previziunile lui Nostradamus legate de coronavirus, de prezicerile Babei Vanga sau de capturile ”extrase” dintr-o carte scrisă de o cetățeancă din Statele Unite, maestră în ale astrologiei, toate vorbind despre pandemia ce a cuprins întreaga Omenire. Surprinsă în totalitate de rapiditatea extinderii acesui virus. Cu excepția a patru specialiști!

În 2007, Vicent C.C. Cheng, Susana K.P. Lau, Patrick C.Y. Woo și Kwok Yung Yuen, de la Departamentul de Microbiologie și de la Centrul de Investigare al Infecțiilor de la Universitatea din Hong Kong, au realizat un studiu în care au vorbit, concret, despre posibila apariției a unui virus mortal, ce urma să ”treacă” de la animale la oameni!

260 de ani de epidemii în România. Ne-au ucis trei domnitori, unul ctitor al faimoasei Mănăstiri Văcărești!

În articolul intitulat ”Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus as an Agent of Emerging and Reemerging Infections”, cei patru specialiști analizează în detaliu sindromul respirator acut grav, SARS, apărut în 2003, care a lovit 30 de țări de pe toate cele cinci continente, cu 8.096 infectați și cu 774 victime mortale. ”Prezența în număr mare a unor virusuri similare SARS-CoV-ului în liliecii mici cu potcoavă, alăturată culturii de a mânca mamifere exotice în Sudul Chinei, este o adevărată bombă cu ceas. Nu putem, așadar, ignora, posibila reapariție a SARS-ullui la animale și transmiterea lui la om, de aceea este necesar să fim pregătiți tot timpul”. Se merge mai în detaliu. ”Așa cum se știe, cunoaștem capacitatea coronavirusului de a se recombina din punct de vedere genetic, fapt pentru care nu trebuie să ignorăm nimic”.

Cei patru specialiști au analizat 4.000 de articole (!!!) pentru a ajunge la această concluzie. ”Există o mare cantitate și varietate de mamifere sălbatice ținute în cuști, în condiții precare de igienă, fapt ce favorizează saltul noului virus de la animale la oameni. Capacitatea sa de a se transmite de la om la om, ignoranța celor din spitale în fața propagării infecției, precum și transporturile aeriene intrenaționale vor duce la răspândirea acestui agent”, scrie, negru pe alb, în 2007. ”China s-a dezvoltat și se va dezvolta în continuare. Creșterea economică în acea parte de țară va duce la cererea mare de proteine, unele dintre acestea găsindu-se în animale exotice precum gineta. Dacă ținem seama că epidemia SARS a început după ce virusul a trecut de la ginetă la om, trebuie să fim extrem de precauți!”

Pare greu de crezut, dar totul a fost prevăzut acum...13 ani. ”Liliecii mici cu potcoavă sunt rezervorul natural pentru virusuri similare celor de tip SARS-CoV, iar gineta este gazda amplificatoare perfectă, de aici obligativitatea ca aceste animale să fie lăsate să trăiască în sălbăticie, nu în cuști prin piețe!” În studiul publicat în ”Clinical Microbiology Reviews”, cei patru spun clar că ”un coronavirus cu 90 la sută similitudini genetice cu SARS-CoV a fost desoperit la liliacul mic cu potcoavă în mai multe regiuni, în special în Hong Kong și în China Continentală”. Se trage și un semnal de alarmă: ”Toate piețele în care se vând animale sălbatice vii reprezintă sursa și centrul de amplificare pentru infecțiile viitoare”.

Conform studiilor din zilele noastre, se crede că pandemia Covid-19 a pornit la drum din piețele din Wuhan, acolo unde s-au vândut atât lilieci, cât și ginete ori pangolini!

Fanatik.ro

Bianca Adam, o vloggeriţă celebră din România, bătută pe stradă cu o bară de metal (Video)

Observator Antena 1

Accident violent în Bucureşti, provocat de o şoferiţă drogată: "În 3 minute plecăm" (Video)

Observator Antena 1

Bodo de la Proconsul a făcut infarct! În ce stare se află acum solistul

Spynews.ro

Ultimii condamnați la moarte din Europa și povestea lor halucinantă! Inculpații sunt frați...

Spynews.ro

Unul dintre cei mai mari criminali din istoria României a cerut să fie eliberat. Gest sfidător...

AntenaSport

Apel disperat pentru salvarea celor doi fraţi condamnaţi la moarte. Care sunt şansele să...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

ȘASE seriale super tari care revin cu sezoane noi luna aceasta

Zu TV

CINCI vedete care nu au cont pe rețelele sociale

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

ANAF, anunțul pentru toți contribuabilii. Totul va fi picat luni 8 iunie, în aceste ore

Playtech.ro

Cea mai bună rețetă de salată de roșii cu castraveți. Simplă, rapidă și perfectă pentru...

Playtech.ro

Răsturnare de situaţie în privinţa transferului lui Bălgrădean la CFR Cluj! Moment...

Telekomsport.ro

Amenzi fără milă. Controale la sânge în perioada stării de alertă

Capital.ro

Cum arată părinții Vulpiței de la Acces Direct. IMAGINEA a strâns zeci de mii de like-uri

Impact

Zodiile care își găsesc perechea până la finalul lui 2020

Antena3.ro

Cea mai toxică legumă din lume! Românii o folosesc extrem de mult. Atenție maximă

Voxbiz.ro

Zece motive pentru care esti respins la ITP

Cars.ro

Iohannis repornește economia cu o parcare de 1 milion, la Cotroceni

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro