Căutare Live

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Noul coronavirus se transmite prin aer, în care supraviețuiește timp de câteva ore, arată un nou studiu, ce contrazice Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

profimediaimages.ro

O echipă de cercetători de la Universitatea duin Bebraska, Statele Unite ale Americii, a descoperit că niveluri ridicate de COVID-19 rămâneau în aer, în încăperi, mult timp după ce pacienții infectați plecaseră.

În plus, urme de coronavirus au fost găsite și pe holurile spitalului, în afara saloanelor pacienților cu COVID-19, din care cadre medicale au tot ieșit și în care au tot intrat.

Motivul pentru care te chinuie o oboseală imensă, deși stai acasă, din cauza pandemiei de coronavirus! Un expert a explicat tot! „Nu realizezi, dar asta este!”

Acest studiu sugerează că oamenii se pot infecta cu noul coronavirus din aer, fără să stea în preajma unor persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Cercetătorii din spatele acestor descoperiri susțin că studiul lor arată cât de important este ca toate cadrele medicale să fie bine echipate.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Constanţa: O farmacie vindea soluţie de curăţare drept alcool sanitar...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri