Antena Căutare

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Noul coronavirus se transmite prin aer, în care supraviețuiește timp de câteva ore, arată un nou studiu, ce contrazice Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”
„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav” | profimediaimages.ro

O echipă de cercetători de la Universitatea duin Bebraska, Statele Unite ale Americii, a descoperit că niveluri ridicate de COVID-19 rămâneau în aer, în încăperi, mult timp după ce pacienții infectați plecaseră.

În plus, urme de coronavirus au fost găsite și pe holurile spitalului, în afara saloanelor pacienților cu COVID-19, din care cadre medicale au tot ieșit și în care au tot intrat.

Motivul pentru care te chinuie o oboseală imensă, deși stai acasă, din cauza pandemiei de coronavirus! Un expert a explicat tot! „Nu realizezi, dar asta este!”

Acest studiu sugerează că oamenii se pot infecta cu noul coronavirus din aer, fără să stea în preajma unor persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Cercetătorii din spatele acestor descoperiri susțin că studiul lor arată cât de important este ca toate cadrele medicale să fie bine echipate.

Dr. Mihai Craiu: Vom ajunge la 2.000 de decese până de Paște. Evoluția epidemiei de coronavirus din România, asemănătoar... „Se minte foarte mult, ca şi la Colectiv! Am simțit frica morții!” Un medic a avut curajul să scoată gunoiul de sub preș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x