Antena Căutare

Costul cheltuielilor in cazul Elodia Ghinescu: 125.000 de lei

Procurorii incearca de sase ani sa afle unde este Elodia si ce s-a intamplat cu ea. Iar cheltuielile anchetei nu au fost deloc mici. 125.000 de lei s-au investit pana acum in acest caz.

Aceasta este una dintre cele mai constisitoare anchete din Romania, in ultimii ani. Banii au fost cheltuiti pentru cautarile ce s-au intins pe raza a trei judete, au fost angrenate efective impreionante de politisti, jandarmi, pompieri si chiar scafandri, au fost folositi caini de cautari atat pentru cadavre cat si pentru urma. Pe de alta parte, la ancheta au participat si oameni specializati in filaj si interceprati.

Cele mai constisitoare au fost insa expertizele care trebuiau sa stabileasca prezenta ADN-ului si sangelui Elodiei pe toate lucrurile gasite, dar si pe peretii si hainele lui Cristian Cioaca.

Din pacate, toate aceste cautari nu s-au soldat cu gasirea cavdrului Elodiei Ghinescu, insa anchetatorii au reusit sa-l trimita pe Cristina Cioaca in fata judecatorilor.

Mitropolia Moldovei le-a INTERZIS preotilor sa faca slujbe la inmormantarile din cimitirile private... Olanda vrea sa preia fraiele anchetei in cazul furtului tablourilor. Oficialii straini au cerut predarea celor trei susp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x