Antena Căutare

Creşte numărul de noi infectări cu coronavirus în Italia şi Spania. Două românce venite cu autocarul în Italia, depistate pozitiv

Creşte numărul noilor infectări în Italia şi Spania. Autoritățile spaniole depun eforturi să izoleze tot mai numeroasele focare de infecţie apărute după ridicarea restricţiilor cu o lună în urmă. În Italia, două românce venite cu autocarul din România au depistate pozitiv.

Creşte numărul de noi infectări cu coronavirus în Italia şi Spania. Două românce venite cu autocarul în Italia, depistate pozitiv
Două românce venite cu autocarul în Italia, depistate pozitiv

Numărul noilor cazuri de COVID-19 a crescut joi în Spania cu 2.615, în timp ce această ţară depune eforturi să izoleze tot mai numeroasele focare de infecţie apărute după ridicarea restricţiilor antiepidemice cu o lună în urmă.

Aproape 1.000 de cazuri noi și în Spania în ultimele 24 de ore

Numărul noilor cazuri din ultimele 24 de ore anunţate de Ministerul Sănătăţii spaniol este de 971. Raportările întârziate ale unor regiuni spaniole determină înregistrarea unora dintre noile cazuri mai târziu faţă de ziua confirmării lor.

Citește și: Dezvăluire, de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”

Potrivit datelor acestui minister, în ultimele 14 zile au fost confirmate 16.410 de cazuri de COVID-19, dar a scăzut rata mortalităţii faţă de cea înregistrată în primăvară, întrucât în prezent o mare parte din infectări sunt în rândul tinerilor.

În acest timp autorităţile regionale spaniole iau măsuri tot mai drastice pentru a preveni apariţia unor noi focare de COVID-19, precum purtarea măştii, închiderea localurilor pe timp de noapte sau limitarea deplasărilor populaţiei.

Numărul de cazuri noi de Covid-19 crește și în Italia

La rândul său, Ministerul Sănătăţii din Italia a anunţat, joi, 306 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare numărul de noi contaminări de la jumătatea lunii iunie, fiind anunţate şi 10 noi decese. A crescut cu 82 şi numărul cazurilor active, în contrast cu tendinţa în scădere a acestora în ultimele luni.

Citește și:

Mia de noi cazuri pe zi vine cu noi restricții de călătorie. Tot mai multe ţări nu mai acceptă turişti din România și anulează zborurile

Cele mai multe noi cazuri sunt în provincia Lombardia, cea mai afectată de pandemie, unde joi au fost confirmate pozitiv 82 de persoane, urmată de Emilia-Romagna (55), Trento (30) şi Veneto (22).

În regiunea Lazio, unde se află şi capitala Roma, au fost confirmate 26 de noi cazuri de infectare, dintre care 12 importate, inclusiv două românce care au venit în Italia cu autocarul.

Cât ne protejează, de fapt, masca. Experimentul făcut de un medic român din SUA, dovada așteptată de toată lumea... Vor intra sau nu orașul Pitești și alte 11 localități în carantină? Oficialii din Argeş au controlat pieţele, terasele ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x