Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Crimă înfiorătoare în Argeș, în urmă cu puțin timp. Un soț și-a ucis soția, sub ochii copiilor, iar apoi s-a sinucis

Tragedie de neimaginat într-o localitate din județul Argeș, acolo unde un soț și-a ucis soția sub ochii copiilor, iar apoi s-a sinucis. Cei doi minori au rămas acum și fără mamă și fără tată. 

Crimă înfiorătoare în Argeș. Un soț și-a ucis soția, sub ochii copiilor, iar apoi s-a sinucis

Tragedia a avut loc vineri dimineață, în localitatea Pietroșani, județul Argeș, unde după o ceartă între cei doi soți, bărbatul a ucis-o pe femeie. Martori ai ororilor au fost cei doi copii ai familiei, în vârstă de trei, respectiv 12 ani.

La scurt timp după ce a comis crima înfiorătoare, bărbatul a mers în casă și s-a spânzurat.

Copiii au fugit la o rudă din apropiere, care a sunat la 112. Echipajele sosite la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru niciunul dintre soţi.

Și-a filmat copilul cu câteva ore înainte de a-l ucide. Mărturiile cutremurătoare ale fotbalistului, după crimă: „Nu l-am iubit niciodată, de când s-a născut” - VIDEO

Femeia ucisă de soț avea 38 de ani, mai fusese căsătorită, iar din primul mariaj avea o fiică majoră, la rându-i măritată.

Bărbatul avea 44 de ani și era căsătorit pentru a doua oară, mariaj din care avea trei copii, dintre care unul era cu handicap. Ceilalţi doi copii - o fată în vârstă de 12 ani şi un băiat de 3 ani - au făcut macabra descoperire atunci când s-au trezit şi au început să-şi strige părinţii. Fetiţa a pus mâna pe telefon şi a sunat o mătuşă căreia i-a povestit despre nenorocire, iar femeia a alertat autorităţile.

Crima care a șocat Italia! O doctoriță a fost ucisă de iubitul care a acuzat-o că l-a infectat cu coronavirus. Ultimele ei cuvinte sunt tulburătoare!

Întrebaţi dacă familia era una cu probleme, vecinii au spus că nici vorbă despre aşa ceva şi nu-şi explică sub nicio formă cele întâmplate. Femeia era casnică, iar bărbatul lucra la un gater. La faţa locului s-au deplasat organele de cercetare judiciară şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Se merge pe ipoteza unei crime, urmată de sinucidere, deoarece în gospodărie s-a descoperit o lopată cu urme de sânge pe ea, însă ancheta este de abia la început. Oamenii legii încearcă acum să pună cap la cap indiciile pentru a afla cum s-a petrecut tragedia care a lăsat orfani doi copii minori, de care - se pare - acum se va ocupa sora vitregă, potrivit argesexpres.ro.

Recomandari