Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Crimă înfiorătoare la Timişoara! Un bărbat şi-a ucis mama sub ochii fiicei de 15 ani

Individul ar fi suferit o depresie pentru că nu-şi găsea de lucru aici şi muncea în străinătate. Abia întors acasă, o ceartă în familie şi un cocktail de pastile şi alcool l-au făcut să-şi piardă controlul. A ajuns la spital cu o zi înaintea crimei, dar a plecat acasă pe semnătură.

Crimă Timișoara

Un bărbat de 51 de ani, soţ şi tată, care se întorsese de la muncă din Germania, ca să fie împreună cu familia de Crăciun, s-a transformat într-un criminal cu sânge rece. O ceartă cu soţia şi un cocktail exploziv de alcool şi pastile l-au împins către o faptă cumplită: şi-a ucis mama în faţa soţiei şi a fiicei de 15 ani. Femeia de 74 de ani venise în vizită, chemată de nepoata ei, tocmai ca să aplaneze un conflict din familie.

Apropiaţii spun că bărbatul era epuizat fizic de munca în Germania. În plus, suferea că nu şi poate găsi un job în ţară pentru a sta cu familia. În 2008, urmase un tratament pentru depresie şi anxietate. Luna aceasta, la întoarcerea în ţară, a ajuns din nou la doctor.

Cu o zi înainte să-şi ucidă mama, bărbatul a ameninţat că-şi ia viaţa, iar soţia l-a adus la spital. A fost tratat la Urgenţe, a rămas internat peste noapte, însă dimineaţa a refuzat transferul la Psihiatrie. A ieşit sub semnătură din spital. Acasă, însă, a băut o sticlă de whisky şi a pierdut controlul.

Mama bărbatului a fost resuscitată, dar a murit în ambulanţă, până să ajungă la spital. Bărbatul a fost reţinut şi va fi supus unei expertize psihiatrice.

Recomandari