Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

O nouă crimă șochează România. Femeie omorâtă cu bestialitate: „Era tăiată pe tot corpul. Nu mai avea nimic întreg!”

O tânără mamă a fost omorâtă de fostul soţ, la câteva luni după ce şi-a retras singură ordinul de protecţie pe care îl obţinuse împotriva lui.

O tânără mamă a fost omorâtă de fostul soţ, la câteva luni după ce şi-a retras singură ordinul de protecţie pe care îl obţinuse împotriva lui. Crima a fost comisă într-un bloc din Arad şi a fost urmată de sinuciderea agresorului. Totul s-a întâmplat sub ochii copilului de numai 10 ani. Cazul atrage atenţia asupra compromisurilor pe care multe femei ajung să le facă în încercarea de a nu-şi despărţi copiii de taţii lor.

Izabela a fost ucisă cu 25 de lovituri. Anchetatorii vorbesc despre un atac înfiorător, urmat de sinucidere. După ce şi-a omorât fosta soţie, individul de 40 de ani s-a aruncat în gol de la mare înălţime. Copilul de numai zece ani a văzut tot. Chiar el a sunat la 112.

Tragedia putea fi prevenită, dacă tânăra mamă nu ar fi făcut o greşeală uriaşă. Deşi obţinuse un ordin de protecţie împotriva fostului soţ, femeia l-a retras. Şi chiar a acceptat să locuiască în continuare cu bărbatul de care divorţase.

Recomandari