Crimă odioasă în urmă cu puțin timp, în plină stradă! A fost înjunghiat de prietenul său! Tânărul de 20 de ani a murit în brațele medicilor

 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit în urmă cu puțin timp, după ce a fost înjunghiat chiar de prietenul cu care ieșise la băut. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru el.

Conform opiniatimișoarei.ro, bărbatul de 20 de ani ieșise cu un prieten la băut. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, partenerul lui a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori. Ba mai mult, l-a lăsat într-o baltă de sânge și s-a făcut nevăzut. 

Oamenii care au văzut întreaga scenă au apelat 112, însă medicii ajunși la fața locului n-au putut să-l salveze. Tânărul a fost transportat la spital, dar s-a stins din viață la scurt timp. 

Polițiștii au dat de urmă criminalului și l-au reținut pentru 24 de ore și urmează să îl prezinte instanței. Bărbatul este acuzat de omor și riscă ani grei de pușcărie pentru fapta să.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE