Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Afirmație uluitoare la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal: „Degeaba căutați acolo! Nu veți găsi nimic în acel loc. Fetele sunt..”

Ancheta de din Caracal intră în a cincea săptămână. Criminaliștii scanează luni casa lui Gheorghe Dinca în speranța că vor gasi aici mai multe indicii despre crimele mărturisite.

Ancheta de din Caracal intră în a cincea săptămână. Criminaliștii scanează luni casa lui Gheorghe Dinca în speranța că vor gasi aici mai multe indicii despre crimele mărturisite.

Potrivit unor surse, Dincă le-a spus criminaliştilor că săpăturile nu-şi au rostul pentru că nu vor gasi nimic care să-l incrimineze. Acesta se află în cursul zilei de luni alături de criminaliști la locuința din Caracal, scrie antena3.ro.

Citește și:

Ce se întâmplă la Caracal după o lună de când Alexandra a strigat disperată după ajutor? Drama fetei a cutremurat o ţară întreagă și a zdruncinat sistemul

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro