Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Criminalul de la Săpoca, auzit de o asistentă în timp ce lovea pacienții cu stativul! Femeia n-a intervenit pentru că e însărcinată

Una dintre asistentele de la Spitalul de Pshiatrie de la Săpoca ar fi văzut ce se întâmplă în salonul în care bărbatul de 38 de ani a ucis mai multe persoane, însă nu a intervenit pentru că era însărcinată.

Una dintre asistentele de la Spitalul de Pshiatrie de la Săpoca ar fi văzut ce se întâmplă în salonul în care bărbatul de 38 de ani a ucis mai multe persoane, însă nu a intervenit pentru că era însărcinată.

La doar câteva zile de la producerea tragediei de la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca apar detalii teribile. Bărbatul ar fi ucis ”păpuși”, potrivit mărturisirilor făcute chiar de el, în fața anchetatorilor.

”Am văzut o păpușă în pat și am omorât păpușa”, asta ar fi spus autorul crimelor de la spitalul Săpoca, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Citește și: „Alerga pe urmele lui și agita o ţeavă metalică”. Mărturii șocante în cazul Săpoca! Polițiștii habar n-aveau de masacru

„Păpușa” la care se referă el ar fi, de fapt, bărbatul care sâmbătă noapte, la ora 1:45, a fost adus în salonul 206, în care era și autorul faptelor oribile, și pus în același pat, deși, conform declarațiilor date de ministrul Sănătății, erau paturi disponibile în spital.

Ba mai mult, surse apropiate anchetei au dezvăluit că angajații spitalului ar fi auzit când acesta lovea cu stativul metalic pacienții din al doilea salon. Una dintre asistente n-ar fi intervenit de teamă, pentru că este însărcinată.

Cinci oameni au fost uciși și alți opt au fost răniți de Nicolae Lungu

Cinci persoane au murit şi opt sunt rănite, după ce bărbatul în vârstă de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, judeţul Buzău.

Citește și: Primele declarații ale criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”

Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca, le-a spus anchetatorilor că nu și-a dat seama că lovește oameni, decât atunci când a văzut sânge, au declarat surse apropiate anchetei, pentru libertatea.ro.

Bărbatul fusese internat în noaptea de 15 spre 16 august, cu o patologie etanolică. A primit tratament pentru sevraj, iar după o zi și jumătate starea lui se îmbunătățise considerabil, potrivit unor surse din spital. În noaptea de 17 spre 18 august, la ora 3.00, acesta i-a atacat pe cei aflați cu el în salon, iar apoi a intrat în salonul de femei, unde a lovit în continuare oameni.