Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Criminalul de la Săpoca, internat, din nou, în același spital în care a omorât cinci oameni! Cum au motivat judecăorii decizia

Decizie șocantă în cazul bărbatului care a omorât cinci pacienți ai Spitalului de Psihiatrie din Săpoca. La ordinul judecătorilor, atacatorul a fost internat, din nou, în același spital! Acesta va fi supus unui nou set de verificări, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul săvârșirii masacrului.

Decizie șocantă în cazul bărbatului care a omorât cinci pacienți ai Spitalului de Psihiatrie din Săpoca. La ordinul judecătorilor, atacatorul a fost internat, din nou, în același spital! Acesta va fi supus unui nou set de verificări, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul săvârșirii masacrului.

Duminică seara, magistrații Tribunalului Buzău au decis ca bărbatul care a omorât cinci oameni și a rănit alți opt să fie internat, provizoriu, tot la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde medicii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, bărbatul va fi internat într-un salon închis şi va fi păzit în permanenţă.

În acest dosar, procurorii au început urmărirea penală sub aspectul infracţiunii de omor calificat.

Bărbatul de 38 de ani din localitatea Săgeata, judeţul Buzău, a atacat cu un stativ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Cinci dintre aceştia au murit, iar alţi opt sunt răniţi. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliţie care se afla întâmplător în zonă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro